BLOGG/NYHETER

BLOGG/NYHETER

 • IDROTT & YOGA

  Jobba med det mentala – och hitta glädjen i idrotten
  Yoga hjälper Alingsås handbollsdamer att utvecklas.

  ”Den största, starkaste och ettrigaste motståndaren finns oftast inte i motståndarlaget, utan i våra egna huvuden”, säger Magdalena Lagerström, som får handbollsspelare att utvecklas med hjälp av yoga.

  VÅRSÄSONGEN 2017 HADE ALINGSÅS HANDBOLLSDAMER
  hjälp av yogaläraren och ledarskapscoachen Magdalena Lagerström – som tror att idrottare generellt sett kan utvecklas massor genom att fokusera mer på det mentala.

  – Jag har själv spelat handboll, fotboll och innebandy. Ofta tränar man hur mycket som helst på skott, teknik och olika spelkombinationer – för att inte tala om det fysiska. Ändå kan det låsa sig helt för en spelare eller ett lag, för att de inte tror på sig själva, att de inte vågar, säger Magdalena Lagerström.

  Och där kommer yogan in i bilden. Magdalena vill få spelarna att se det hela som en utvecklingsresa, istället för att fokusera på enbart prestationen för stunden.

  – För att trivas bättre behöver vi jobba med oss själva och våra tankar. Vad är det för tankar jag ger mig själv? Är det tankar som dränerar mig, eller ger de energi? Tankarna påverkar oss, och intalar vi oss själva att vi inte kan så kommer vi att backa undan, inte våga, säger Magdalena.

  För att lägga märke till, och uppskatta, sin egen utveckling kan det vara bra att sätta upp små, konkreta mål. Vilket kan stärka självförtroendet och känslan av mening.

  När Magdalena började jobba med Alingsås damlag träffades de inför säsongen för att sätta upp olika mål och skapa en tydlig bild av vad de ville åstadkomma. Därefter hade hon individuella samtal med spelarna.

  ”Det kan låsa sig helt för en spelare eller ett lag, för att de inte tror på sig själva, att de inte vågar.”

  – Vi fokuserade just på vad de ville utveckla. Det kan vara skönt att sätta fingret på vad det är man vill bli bättre på. När man ser de små pusselbitarna märker man att det faktiskt händer saker hela tiden. Och man kan se kopplingen mellan sin egen träning och utveckling. Spelarna har även fått yoga, med fokus på just de kroppsdelar som handbollsspelare brukar ha problem med – främst bak- och framsida lår, axlar och höftböjare.

  – Det blir mycket ”restorative yoga”, en återhämtande yogaform. Man ligger lite längre i positionerna, med fokus på att återställa balansen i kroppen. – Sen har jag gjort lite spontana grejer med tjejerna. Ibland har jag bara dykt upp och så har vi kört lite yoga innan träningen. Och så har jag bjudit in dem, kanske efter en tuff match, för ett extra pass, med en avslutande, boostande och nyttig drink.

  Hon menar att alla har sidor de kan utveckla.

  – Det finns spelare som är jätteduktiga på det mesta, både tekniskt och rent fysiskt. Men de kanske sover dåligt, har dåligt självförtroende eller blir sjuka ofta. Då behöver man titta på de bitarna, det kanske är det som gör skillnaden, och kan få dem att må bättre och känna mer glädje i sin träning.

  Även Alingsås flickor -02, där Magdalenas ena dotter spelar, har fått prova på att yoga med henne. Hon berättar om ett exempel där de ställdes inför en viktig match, mot ett riktigt bra lag, under förra årets Åhus beach cup.

  – Det var hög musik och mycket publik. Då handlar det mycket om just det mentala, och att plocka fram verktygen som man tränat på. De lyckades hitta deras egna lilla bubbla, och fick till en tjurmeditation mitt på centercourten. En ring med tjejer, som fokuserade på andningen och tjurens kraft.

  Det handlar om att ha kul, att känna att alla kan tillföra något – och att våga göra det man faktiskt kan. Laget förlorade matchen, men gjorde en jättebra insats, och var glada efteråt – kanske just för att de kände att de gjort sitt bästa.

  – En del säger ”det gör inget, det är bara en match”, men jag är för mycket tävlingsmänniska för att det bara ska vara kul. Jag gillar det här med att träna, utvecklas och bli bättre. Men samtidigt är det otroligt viktigt att man känner en skön energi i gruppen, att alla har gjort det de kan. Då kan man känna glädje, även när man förlorar.

  – Det är alldeles för många som slutar för tidigt med idrotten. Jag tror det hänger samman med de här drakarna som finns i våra egna huvuden. När man inser att den största motståndaren finns inom en själv kan man börja arbeta med de bitarna och se hur roligt det är att vara en del av ett lag, att vara i ett sammanhang – och hur mycket man kan utvecklas som person, vilket man kan ha med sig i vardagen och i arbetslivet.

  Magdalena Lagerström
  Ålder: Trivsam
  Familj: Underbar
  Bor: På en plats jag älskar
  Gör: Lever min passion
  Intressen: Utvecklas och utveckla
  Förebild: Livet

  Artikel i Tidningen Yoga För Dig
  Text Tomas Tiren

 • WORKSHOP MED HILLEVI BORGA

  Den här workshopen handlar om hur vi kliver ur gamla hjulspår och skapar nya mer funktionella mönster. Hur kan vi använda våran fantastiska utvecklade men samtidigt primitiva hjärna för att skapa förändring? Hur kan vi möta våran kropp på ett annat sätt för att komma ur långvarig smärta och dysfunktioner? I yogan talar man om samskaras, mönster som vi ständigt upprepar. Yogan har redskap för att upptäcka dessa och bryta dem.

  Du får veta mer om hur hjärnan fungerar, hur vi kopplar våra mönster, och hur yogan kan vara ett redskap för att förändra dessa mönster. Du får en inblick i hur våra rörelse och beteendemönster påverkar hur vi mår på såväl kroppslig som själslig nivå.

  Workshopen inleds med en föreläsning och påfyllda med bakgrundskunskap ägnar vi sedan resten av tiden åt att experimentera och tillämpa det vi pratat om.

  Hillevi Borga är Leg Fysioterapeut (Sjukgymnast) med en Master i medicinsk vetenskap. Hon är också certifierad Yogalärare (500 E-RYT) utbildad inom ISHTA yoga N.Y. med stor erfarenhet av att arbeta med yogan som ett terapeutiskt redskap. Med 25+ års erfarenhet av rehabilitering av smärtor och skador i leder och muskler är hennes insteg i Yogan att den skall vara läkande och balanserande, att yoga inte gör ont.

  Fantastiskt glad att Hillevi kommer till SHRI yogastudio.Denna otroligt professionella kvinna med så mycket kunskap. Jag har tagit flera privata sessioner med Hillevi som jag rekommenderar varmt och som varit så givande i min process med smärtor i knän. Hoppas du vill komma.

  Plats: SHRI Yogastudio i Alingsås
  När: Lördagen den 10 Mars 2018
  Tid: 9.00-12.00
  Investering: 550:-

  Under lördagseftermiddagen finns möjlighet till privata konsultationer hos Hillevi, hjälp med att analysera ett rörelsemönster mm.
  45 min konsultationer kostar 900 sek

  Du anmäler dig på: www.shriyoga.se BOKA TID knappen. Gå fram till den 10 Mars och boka dig. Bokningen är bindande men inte personlig.

  Du kommer få mer info närmare workshopen.
  Bara 30 minuter från Göteborg och Borås ligger den vackra trästaden Alingsås. Studion ligger precis jämte stationen i Grand Hotels lokaler.

  Varmt välkomna Magdalena & Hillevi

 • PROVA NÅGOT NYTT

  Prova på något nytt💗
  Jag minns så väl mitt första möte med yogan.
  Jag hade blivit rekommenderad att prova på yoga av en kvinna som jag anlitat som coach och som oxå var yogalärare i Los Angeles. Inombords letade jag efter något, jag visste inte vad men som jag levde då kunde det inte fortsätta. Hjärtat skrek stopp och andetagen var ytliga och snabba, jag hade superbra ursäkter för att fortsätta som jag gjorde. Allt var ju så kul. Livet ska nog se ut såhär,jag ska bara,bara kämpa lite till,sen blir det lugnt….
  Detta är nu 15 år sedan helt otroligt. Mötet med yogan, den där gången jag vågade prova något nytt blev en start som tog mig på en inre upptäcks resa för att leva mer min sanning, vara mer i min kraft och närmare min potential, inre visdom för att lära och utvecklas och leva livet än mer levande.
  Första mötet att prova något helt nytt innehöll allt från rädslor, oro, varför, det var för trendigt, stel  och mycket annat. Men jag tog mig till stadens gym som då var de som hade yoga.
  Jag minns hur jag låg på mattan, tankarna gled iväg till firman som jag då drev, en barnklädesbutik. Jag planerade för hur jag skulle skylta fönster, inköp jag gjort, löner som skulle göras. Jag upplevde en frustration i rörelserna vad är det här, vad ska det vara bra för. Massa ifrågasättande inombords. Hade idrottat mycket och hade en del skador i knän som gjorde att vissa rörelser inte gick att göra och jag var superstressad i avslappningen.
  Vad får mig då tillbaka?
  Vad fick mig att gå in i en lokal som jag ändå kände viss olust till.
  För mig där och då i livet tackar jag min coach för att jag skulle ge det några gånger och det gjorde jag😘
  Ganska snabbt började jag uppleva en liten skillnad, en skön stund, en stund bort från allt det yttre, en stund där jag började vända uppmärksamheten inåt och se vilket ansvar jag hade att förändra min situation.
  Istället började jag att lyssna in mina behov och önskningar och sakta gav jag dem näring när andetagen blev lite djupare och min närvaro ökade. Inte lätt men intressant och jag var super nyfiken på vilken härlig möjlighet det skapades när inte tankarnas många gånger påhittade historier blev min sanning. Det fanns något mer, det fanns ett lugn där bakom allt tjatter.Vilken fantastisk regissör jag hade varit, så mycket jag ältat i onödan och så mycket stress jag hade byggt upp i min kropp av att prestera, prestera och söka saker i den yttre världen när svaren var så nära inom mig själv.

  Det vara i den stilla vilan, vaket, närvarande ett andetag i sänder som ett litet frö av självinsikt, självkännedom och inre styrka fick näring. Jag kunde hjälpa mig själv för att vara min bästa version och leva mer i linje med det jag älskar. Jag behövde göra vissa förändringar men modet som jag sakta byggde upp är en rikedom för mig idag.
  Idag har yogan en otrolig stor plats i mitt liv. Det är lätt att få en bild av att yogan är massa konstiga rörelser men det är så mycket mer. Jag provade, blev inte förälskad direkt men små kär😄😄 och efter lite sökande några år efter vad som landade rätt i mitt hjärta är jag nu förälskad. Självklart utmanar yogan mig precis som livet i stort men det gör mig bara mer nyfiken, det är ju det som kallas livet💕💕Hoppas vi ses på mattan. Love from me💗

  Idag ger jag möjligheten att prova på yoga.
  Läs mer nedan eller på boka tid.

 • VÄLKOMMEN 2018

  Go into the new year with
  a clear mind,a clear heart & clear intentions

  Come and yoga with me – together we create a beautiful world!

  Layout underbara LG Blom Blomill – Oerhört tacksam får vårt samarbete, du är så otroligt proffsig!
 • PROVA PÅ ATT YOGA MED MIG

  Måndag 15 Januari 2018

  17.00-17.45

  Mjukt och Återhämtande. Perfekt om du kanske är sjukskriven eller bär på mycket inre stress eller om du bara känner att du vill ha ett skönt lugnt yogapass.
  18.15-19.00

  Yin Yoga och Restorative yoga och kort meditation

  19.15-20.00

  Lite mer flödande sekvenser med avslut i skön avslappning.

  ANMÄL DIG PÅ:
  www.shriyoga.se BOKA TID och gå fram till önskade dag och tid

  Läs mer om. mina kurser här

 • NY ANDNINGSKURS

  ANDNING & ÅTERHÄMTNINGSKURS Steg 1

  Du går båda tillfällena

  Tid: 18.00 – 19.15

  Tisdag 23/1
  Måndag 29/1

  Jag vill inspirera dig att andningsträna – för bättre folkhälsa! Många av oss andas på ett sätt som har stort utrymme för förbättring. De vanligaste problemen är att vi andas genom munnen, högt uppe i bröstet, snabbt, oregelbundet och orytmiskt – vi suckar, hostar, snorar, snörvlar, harklar, snarkar. Allt detta är andetag, som i allra högsta grad är oregelbundna. Eller så håller vi andan när vi koncentrerar oss, ex. framför datorn eller när vi blir rädda och långsamt sker en försämring av vår hälsa. Bli medveten om din andning och den förbättringspotential som finns för större harmoni, mer energi och bättre hälsa. Kursen har nu haft över 300 deltagare och jag har fått en otrolig positiv feedback på denna kurs. Hoppas du vill deltaga och investera i dig själv för att må så bra som möjligt.

  Både teori och praktiska övningar. Alla kan deltaga. Har du sömnproblem,snarkar,sömnapné,stressad,utmattningsymtom,sjukskriven,ån gest,oro,deppig,värk och smärta,högt blodtryck,astma – kursen är verkligen en investering.

  INVESTERING: 450:-

  ANMÄL DIG PÅ:
  www.shriyoga.se BOKA TID och gå fram till önskade dag och tid

  Läs mer om. mina kurser här

 • NYÅRSYOGA UNDER KRISTALLKRONAN


  Tillsammans gör vi skillnad💙
  Ja, det symboliserar verkligen den här bilden.
  Tusen tack underbara, fantastiska Felicia för allt du delad med dig av idag för att sprida kunskap om Diabetes typ 1. Du berättade så tydligt, så modigt och visade oss som inte vet så mycket hur en dag kan se ut för dig och hur livet totalt förändrades för två år sedan. Men det fina är hur vi tillsammans genom att sprida mer kunskap om sjukdomen kan hjälpa någon som kanske blir låg och hur viktigt det är att ge socker för att återställa balansen. Livsviktigt.
  Att två personer i bara Sverige insjuknar i sjukdomen varje dag och väldigt få vet skillnaden mellan typ 1 & typ 2. Vilka fina hjälpmedel det idag finns som gör att mamma och pappa kan ha lite koll när du nu börjar vilja ut på stan med kompisar😄
  Åhh. så tacksam jag är för att fått dela denna stunden med dig och oerhört tacksam för alla ni som kom. Nästan 6000:- fick vi in i dag som går till barndiabetesfonden och till barn med diabetes typ 1 – FANTASTISKT💙
  Jag måste också tacka din underbara kompis Allis som så fint hjälpte dig att sälja armband och det oerhört fina svaret som gjorde att tårarna trilla ner för min kind både nu och då….
  Hon fick en fråga från en deltagare:
  -Är du orolig som kompis att något ska hända?
  – Nä, Felicia har så bra koll men jag har alltid ett litet extra öga på Felicia så allt är ok💙💙💙💙💙💙
  SÅ VACKERT.
  Vilken fin vän!
  Tack oxå till @grandhotelalingsas för att vi fick vara i er vackra festvåning!
  En fantastisk avslutning på 2017 – nu tar jag en paus från sociala medier… snart iallafall … och ser så mycket fram emot 2018 och hoppas få möta dig – tillsammans stärker vi varandra, tillsammans delar vi kunskap och erfarenheter tillsammans skapar vi fler kärleksfyllda relationer och en finare värld – tillsammans💙
  Maila mig gärna om ni är nyfikna på att yoga med mig i vår info@shriyoga.se svar kommer i yogatakt du kommer oxå finna mer info på hemsidan inom kort.
  Tack för ett magiskt 2017 som bjudit på alla ingredienser som kallas livet 💙💕💙💕💙💕💙💕💙

 • YOGA GALA PÅ GRAND HOTEL

  Ett magiskt 2017 avslutades med en fantastisk yoga gala i Grand Hotels fest våning.
  TACK alla som gjort detta år så magiskt!

  För 10 år sedan startade jag SHRI yoga 2007-2017
  Det har varit spännande år en magisk resa att våga starta en ny verksamhet inom ett område som var helt nytt för mig. Mycket tankar kring en önskan att vilja förmedla något som betytt mycket för mig. Jag hade upplevt ögonblick av sådan fridfullhet och ett lugn men också en styrka i att prova på att yoga. Jag bestämde mig för att det här ville jag dela med mig av till andra. Massa drakar har ofta flaxat förbi mig och ibland har de blivit bekräftade när jag exempelvis har gått på utbildningar där jag många gånger kännt att jag har svårt att förstå. Mycket av litteraturen var på engelska vilket jag tidigare i livet haft svårt för men som jag nu tränat och tränat på och blivit tok mycket bättre på det än för några år sedan. Människokroppen är ju galet intressant men stort att utforska och förstå och ju mer jag läste desto mindre har jag tyckt att jag kan.

  Jag har mött många på min väg som genom media och brev hem som förklarat för mig hur yoga handlar om religion,mitt företagsnamn och jag som person har tagits upp i kyrkliga sammanhang med inte så smickrande ord och rena påhopp och osanningar. Jag har tvekat på att fortsätta min resa men djupt där inne har jag alltid upplevt en känsla av att jag är på rätt väg just nu i livet. Den yogan som jag och många andra delar med oss av har inget med religion att göra, det handlar om hälsa och ett större välbefinnande, det handlar om att öka självinsikten om sig själv och hur jag agerar både mot mig själv och ut i världen mot djuren, naturen och människorna. Att öka kroppsmedvetenheten om sin egna kropp och hjälpa den må sitt bästa jag med aktiva handlingar där man integrerar både det fysiska, mentala och känslomässiga och själsliga. Hur allting hänger samman, hur vi alla hänger samman. Det är fint tycker jag och jag tycker det är fint att inom yogan kan alla oavsett tro, religion, hudfärg, kön och sexuell läggning utöva något tillsammans – inre frid skapar yttre fred – vi måste starta med oss själva.

  Jag har alltid en tanke och en känsla med vad jag vill förmedla.
  Jag vill inspirera dig och påminna dig om att du är fantastisk, du är på rätt plats just nu i livet och du gör så gott du kan. Jag vill inspirera dig att kanske finna nya vägar att vandra på och se vad som bjuds på den nya stigen. Det krävs mod men när sinnet är lite mer lugnt är inte rädslornas ekande tjatter så höga.
  Kanske just där… är det du länge längtat efter.

  I stillhet och tystnad får vi ofta de mest kloka svaren när fysiska spänningar minimerats och lugnet sakta landar i hjärtat.
  Att stärka dig på din resa,att hitta tillbaka till kraften och visdomen för hur du kan njuta men också hur du kan möta utmaningar är något som jag brinner för. Jag vill bjuda in dig till ett vackert rum där du kan få återhämta dig och balansen i kroppen kan återställas och du känner ahhh så skönt. Där varje andetag gör en skillnad in på cellnivå. Andetagets kraft är enorm.

  Jag har fått möjlighet genom så många människor att dela med mig av yogan och fått leva min dröm, tränat på att utveckla svagheter men också dela med mig av styrkor och upplevt magiska möten och detta ville jag fira.
  Jag ville fira Årets Yogalärare, utsedd av Tidningen Yoga för dig, där varje röst hade ett fint budskap bakom sig om vad yogan betytt och betyder för dem och det är otroligt stort.
  Såå fina ord! Hur detta under året ledde till ett fint pris från Alingsås Kommun – Årets Joker.
  Jag är så innerligt tacksam för en magisk kväll tillsammans med er alla.
  Vilken galen gala kväll denna lilla miniyogagala blev som dök upp som en liten liten tanke…hur den fick näring …och skaparen inom mig gick bananas och hur jag lät alla superkrafter och universella gåvor jag bär bara få flöda💗Det blev som jag önskade tusen tusen tack💗🙏🏻💗

  Nu ser jag fram emot 2018 och vad jag skall rikta min stjärnkikare mot.
  Något som jag ser med min stjärnkikare är att få fortsätta eller börja inspirera just dig som läser detta att må bättre eller behålla ett bra välmående. Jag drömmer om en stad att leva och verka i där medmänniskorna mår bra, ja bäst i landet faktiskt. Där hälsa har fokus högt upp på agendan,där du och jag tar vårt egna ansvar för bättre hälsa och hur vi alla inspirerar barn och unga som finns runt omkring oss. Jag ser fram emot fler företagsledare som fortsätter att förstå eller börjar förstå vikten av att återhämta sig själva men också skapa utrymme för sin personal för ett rum som skapar lugn där yoga är en självklarhet. Där kunskap om att andas rätt är lika viktig som kunskapen om hjärt och lugn räddning,brandövningar eller personalmötet och att den kunskapen skapar välmående företag in i framtiden.
  I den staden vill jag leva och jag skall göra så gott jag kan för att skapa olika mötesplatser där du kan finna lugn, kraft,glädje och sköna andetag. Jag vill fortsätta komma ut på företag och i organisationer,utbilda skolpersonal inom yoga och andning, jobba privat med just dig som inte hinner gå på en yoga klass, skapa resor och fina möten både i SHRI yoga studio och på andra platser.

  Ja, det står bland annat på min önskelista för 2018.

  Varm kram från mitt hjärta till ditt hjärta Magdalena


 • A LOVELY AWARD


  Till dom som betyder mest i hela världen 💕
  Min älskade man Niklas och mina älskade döttrar Ottilia och Nora ni ger mig sådan styrka och kärlek och jag är så tacksam att jag fick bli er mamma och livskamrat 💕
  Ni är fantastiska!
  Tack också till min fina mamma som gjorde så jag fick komma till den här planeten som kallas jorden💕💕
  Love you!
  Så glad in i hjärteroten att ni var med och delade kvällen med mig och fick träffa alla vackra själar som kom

 • Underbara Karin Björkegren Jones till Alingsås


  Så glad att kunna erbjuda er alla en möjlighet att träffa denna
  fantastiska kvinna.
  Karin Björkegren Jones kommer och gästar oss i Alingsås där hon
  kommer ha två olika workshop, en knipworkshop och en workshop
  om lymfsystemet samt berätta lite om sin resa.
  21 juni 2012, fick hon beskedet som förändrade hela hennes liv;
  inflammatorisk bröstcancer i sitt högra bröst. Nu mer än någonsin
  handlar hennes liv om yoga, mat och just meningen med livet.
  Karin Björkegren Jones, författare och yogalärare. Har skrivit böcker
  Yoga för kvinnor, Yoga för livet, Yoga Erotica, Knip för bättre
  hälsa,Omstart för en starkare,renare och friskare kropp samt Frisk
  och strålande hy på naturlig väg.
  Läs min blogg ”Yoga, mat och meningen med livet”:
  http://blogg.karinbjorkegrenjones.se/ www.yogavita.se

  När: Söndag 21 Januari 2018

  Knip workshop
  Tid: 11.00—13.00
  Höftöppnande, stärkande yogaövningar och knipträning
  En stark bäckenbotten är bra av flera skäl. Så många som var fjärde kvinna över 40 år kissar
  på sig. Den siffran stiger för äldre kvinnor, och tyvärr finns inkontinens också hos yngre
  kvinnor. Ungefär var tredje kvinna kan inte heller dra ihop sin muskulatur i bäckenbotten,
  det vill säga har inte hittat sin knipmuskel. Men det finns övertygande bevis för att
  bäckenbottenträning har god effekt. Knipövningar är precis som all annan träning en
  färskvara, men den går glädjande nog snabbt att öva upp om du tränar regelbundet. För
  kvinnor är knipet livsviktigt. Vi kvinnor måste lära oss att bygga upp vår
  bäckenbottenmuskulatur för att inte drabbas av inkontinens och för att förebygga ryggont,
  livmoderframfall, bäckenbottenuppluckring och ålderskrämpor genom att lära oss att knipa
  rätt. Då får du en stoltare hållning, plattare mage och ett roligare sexliv på köpet.
  I den här workshopen riktar vi uppmärksamheten till vårt underliv, där vi kommer att jobba
  med både höftöppnande och stärkande yoga och med konkreta knipövningar.
  Pris: 600:-
  I priset ingår Karins bok ”Knip för bättre hälsa” värd 150 kr.


  Workshop om vårt Lymfsystem
  Tid: 14.00-16.00
  Känner du dig ofta frusen och kall? Är dina fötter ömma och svullna? Har du åderbråck?
  Celluliter? Svullnar dina ben efter att du motionerat? Svullnar händer och fingrar lätt? Har du svårt att gå ner i vikt och bli av med de där extra kilona? Har du sömnproblem? Vaknar du med avdomnade ben och armar? Blir du lätt förkyld och så vidare.Listan kan göras lång på vad som kan vara orsakat av ett trögt lymfsystem. Det lymfatiska systemet är kroppens huvudförsvar mot infektioner. Lite skämtsamt kallas systemet för kroppens sopgubbar. Men lymfsystemet har en otroligt viktig roll och är tyvärr ganska styvmoderligt behandlat inom vården.Det finns massor du kan göra för att få bättre flöde. Den här workshopen handlar om det. Om hur du kan väcka liv i ett trögt lymfsystem. Hur du kan lära dig att ta hand om det och på köpet må bättre och hålla dig frisk.
  Pris: 650:-
  I priset ingår Karins bok ”Omstart för en starkare,renare och friskare kropp”
  värde 200 kr.

  Båda är praktiska workshop så att ni alla går hem med tips om hur du kan använda böckerna
  och få fart på knipet och lymfsystemet.
  Du anmäler dig på: www.shriyoga.se
  BOKA TID och går fram till den 21/1.Du får mer info
  efter anmälan som är bindande men inte personlig. Minimum 20 per workshop
  Varmt välkomna Magdalena och Karin