BOKEN

Det magiska prickiga huset

karaktarer

En bok som vill inspirera dig att yoga med ditt barn eller någon annans barn med förklaringar bak i boken om hur man kan göra positionerna som också är markerade i texten. En bok för dig som jobbar som barnyogalärare, jobbar inom förskola eller skola. En bok som vill öppna upp för fantasi och rörelseglädje men också påminna om något som är lätt att glömma av – att ibland återhämta sig och ge sig själv några sköna kärleksfyllda andetag.
Jag har inspirerats av de yogpass som jag har haft i skolan med barn upp till Åk 4:a och barnens lycka av att göra dessa pass samt mina utbildningar som jag har gått för att göra det lätt för dig att komma igång.

Boken kommer att säljas genom Visto förlag som distribuerar till bland annat bokhandel och webaktörer samt kommer jag att sälja boken själv.
Jag hoppas boken skall skapa många fina stunder och sköna samtal.

Yogakärlek Magdalena

Barnyoga är som en magisk lekplats. Förtrollande, lekfullt, busigt.
Boken vill inspirera dig att yoga med barn. Barnyoga handlar om rörelseglädje,att bli medveten om sitt andetag och det sköna att ibland ta en liten paus och återhämta sig. Barnyoga vill inspirera till att öka kroppsmedvetenheten,stärka tron på sin egna förmåga, att fi nna sätt att röra på sig på ett härligt sätt där skratten ofta bubblar. Tillsammans kan man göra roliga kompis övningar.

Följ med Alvin, Nora, Edgar och Dora på en spännande upptäcksfärd

KÖP BOKEN

Kontakta mig på:
info@shriyoga.se

Ladda ner och måla

Här kan du ladda ner vännerna i boken och färglägga.

LADDA NER

paint