Här följer nu ett förslag med många härliga kurser hösten 2018 för bättre hälsa. Du bokar dig på min hemsida: www.shriyoga.se tryck på BOKA TID knappen så ser du kurserna.

Du kan också köpa klippkort som du kan använda i mån av plats.

En livsbejakande stund för att utforska kropp, sinne och ge utrymme för själen att dansa sin vackraste dans…Hoppas du vill yoga med mig.
Anmäl dig redan idag!

 

KURS 1

SHRI YOGA MJUK & RESTORATIVE

Måndagar 17.30-18.30
Kursen pågår v.35 – v.48
Vecka 39,40 ingen yoga
12 tillfällen

Mjuk yoga både för nybörjare och tidigare utövare. Är du sjukskriven är kursen en fantastisk möjlighet att hjälpa dig finna inre kraft och större lugn.Borde skrivas ut som receptJTipsa gärna din arbetsgivare.En stund som ger lite extra guldkant på tillvaron. Mjukt och lugnt utforskar vi kroppen genom olika rörelser och möter den där den är för dagen. Avslutas med en skön avslappning, restorative yoga, där jag i vissa klasser använder underbara aroma oljor.
Lite fler rörelser än Andning och Återhämtning och skiljer sig från Yin Yoga och Restorative yoga klasserna.

INVESTERING:1680:-

KURS 2

MJUK YOGA,YIN YOGA MED AVSLUT I

RESTORATIVE YOGA=

Stressreducerar, får igång /återställer energin i kroppen, stimulerar/lugnar organ, lugnar sinnet vilket skapar avslappning. Du använder olika hjälpmedel i form av bolster, filtar och klossar för att komma ner i djupavslappning och släppa på spänningar. LOVE
Klassen innehåller också en kortare meditation.

Måndagar 18.45 – 20.15 90 minuter
Kursen pågår v.35 – v.48
Vecka 39,40 ingen yoga
12 tillfällen

Du erbjuds 90 minuter med mjuka rörelser som inledning för att släppa på lite fysiska spänningar. Därefter tar vi oss vidare in i några yin yoga positioner där man håller positionen 3-5 minuter. Fokus på att bli medveten om din andning och dess fantastiska påverkan på vår hälsa. Du guidas sedan in i några magiska restorative övningar där du vilsamt skapar bästa förutsättningar för djupavslappning som gör att stress och spänningar lämnar där du ibland får lite sköna aroma oljor masserat på din panna. Du tar dig från studion sedan med ny energi och lust på livet ett lugnt sinne,ro i själen och ett hjärta som ler… Har du gått Andning & Återhämtning steg 1 är detta en super duper bra fortsättning.
INVESTERING: 1920:-

KURS 3

SHRI YOGA Flow & Relax

Klassen innehåller också en kortare meditation.

TISDAGAR 17.30-18.30
Kursen pågår v.35 – v.48
Vecka 39&40 ingen yoga
12 tillfällen

SHRI yoga dynamiskt är en klass för både nybörjare och tidigare yogisar där du guidas genom stunden med sköna rörelser som ökar flexibilitet,rörlighet och mentalt fokus och du ökar din kroppsmedvetenhet. Lite fler rörelser stående än på mjuk yogan.Rekommenderar att gå en introkurs/andningskurs innan men du kan deltaga även om du inte yogat så mycket tidigare om du söker en klass med lite mer rörelser & flöde. Finns det plats får du gärna komma och prova. Avslutas med en skön avslappning där jag vissa klasser använder underbara aroma oljor.
INVESTERING:1680:-

KURS 4

SHRI YOGA Flow& Relax

TISDAGAR 18.45-20.15 90 minuter
Klassen innehåller också en kortare meditation.
Kursen pågår v.35 – v.48
Vecka 39&40 ingen yoga

12 tillfällen

Fortsättningsgrupp för dig som vill ha lite mer utmaningar,klassen är lite mer fysisk än övriga klasser och kan innehålla någon asanas som får skrattet att bubbla. Denna klass kan ibland avslutas med en restorative övning vidare in i en skön avslappning där jag i vissa klasser använder underbara aroma oljor.

Även om du inte yogat med mig tidigare kan du deltaga på denna klass.
INVESTERING:1920:-

KURS 5

SHRI YOGA MORGON

TORSDAGAR 8.00-9.00
Kursen pågår v.35-48
Vecka 39 ingen yoga

13 tillfällen

SHRI yoga morgon pass ger dig en skön start redo för att möta en ny vacker dag. Klassen är mer lik de dynamiska klasserna men där vi tar hänsyn till att det är en morgonklass. Rekommenderar att gå en introkurs/andningskurs innan alternativt att du provat på att yoga tidigare. Men självklart kan du deltaga i klassen om du vill ha lite mer flöde. Avslutas med en skön avslappning där jag vissa klasser använder underbara aroma oljor.

INVESTERING: 1820:-

KURS 6

SHRI YOGA MJUK

TORSDAGAR 9.45-10.45
Kursen pågår v.35-48
Vecka 39 ingen yoga
13 tillfällen

Mjuk yoga både för nybörjare och tidigare utövare. För dig som är pensionär, sjukskriven eller kanske har ledig dag är stunden guld värd att inleda torsdagarna under hösten med denna härliga kurs. Avslutas med en skön avslappning där jag vissa klasser använder underbara aroma oljor. Du kommer också få prova på Yin Yoga och Restorative yoga under terminen.

Pensionärer har 20% rabatt på denna klass.

INVESTERING: 1820:-

KURS 7

YOGA FÖR MÄN

FREDAGAR 16.45-17.45
Kursen pågår v.35-47
Ej vecka 39,44

11 tillfällen

Prova du med. Kanske helt nytt för dig – du är inte ensam. Men du är i gott sällskap där alla varit nybörjare men många som har fortsatt vilket är fantastiskt. Yoga handlar om att öka rörligheten,flexibiliten både fysiskt och mentalt och ger fantastiska verktyg för att möta livets alla utmaningar och möjligheter. Vissa klasser avslutas med en riktig Rolls Roys restorative övning för att ladda om batterierna.

INVESTERING: 1650:-

KURS 8

YIN YOGA / RESTORATIVE YOGA

SÖNDAGAR 18.00 -19.30

Klassen innehåller också en kortare meditation.
Kursen pågår v.35-47 Ej vecka 38,39,44

10 tillfällen

Yinyoga är ett komplement till de dynamiska yogaformerna som skapar värme, kraft, styrka och muskulära förändringar i kroppen. Yin yogan består utav få rörelser sittande eller liggande som du håller passivt, under ca. 3-5 minuter. Då positionerna hålls under en längre tid finns utrymme för eftertanke, reflektion och närvaro träning. Du påverkas på flera plan både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Du övar på att tillåta stunden precis som den är utan att utesluta någon del av upplevelsen. Områden vid höfter, ljumskar och nedre delen av ryggen är de som positionerna främst syftar till men hela kroppen påverkas. Smidighet och rörlighet ökas samtidigt som de inre organen och kroppens energi kanaler påverkas. Yin yogan är stillsam då musklerna får slappna av och bindväven det som omger muskler, leder organ stimuleras. Yin yoga är en effektiv metod för att minska på spänningar, stress och stelhet i kroppens vävnader och öka cirkulation och respiration samt skapa lugn i sinnet. Jag är utbildad inom ISHTA Yin yoga där vi använder en hel del hjälpmedel i form av band, klossar, bolster för att stötta kroppen på bästa sätt. Ser fram emot att få dela med mig av dessa fantastiska verktyg för att släppa på spänningar både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Avslutas med restorative yoga, djup avslappning där jag vissa klasser använder sköna aroma oljor.INVESTERING: 1600:-

Resorative yoga= Stressreducerar, får igång /återställer energin i kroppen, stimulerar/lugnar organ, lugnar sinnet vilket skapar avslappning.Du använder olika hjälpmedel i form av bolster,filtar och klossar för att komma ner i djupavslappning och släppa på spänningar och stress.LOVE


KURS 9

Återhämtande fredagar

RESTORATIVE YOGA= Stressreducerar, får igång /återställer energin i kroppen, stimulerar/lugnar organ, lugnar sinnet vilket skapar avslappning. Du använder olika hjälpmedel i form av bolster, filtar och klossar för att komma ner i djupavslappning och släppa på spänningar.
Detta är dina magiska fredagar!

Fredagar 15.30 – 16.30
Kursen pågår v.35 – v.48 Vecka 39,40,42 ingen yoga
7 tillfällen

INVESTERING:1000:-