MAGISK YOGARESA

/MAGISK YOGARESA
MAGISK YOGARESA2016-12-29T08:57:56+00:00

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” row_bg_type=”color” color_row_height=”content-height” bg_type=”cover” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” row_top_style=”none” row_bottom_style=”none” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ remove_element_spacing=”no” row_col_pos=”default” row_expanding=”no” row_animation=”none” row_animation_delay=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”12″ padding_horizontal=”15″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_image image=”3402″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/1″ el_position=”first last”][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=”12″ padding_horizontal=”15″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

YOGA PÅ ROMERSKT 1500-TALS PALATS | 14-18 sept. 2016

[/spb_text_block] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Skäm bort dig själv med yoga, meditation och sköna medvetna andetag på romersk 1500-tals palats.

[sf_button colour=”transparent-light” type=”stroke-to-fill” size=”standard” link=”https://www.shriyoga.se/wp-content/uploads/2015/12/yoga_romerskt_palats.pdf” target=”_blank” icon=”” dropshadow=”no” extraclass=””]LADDA NER INFO/PROGRAM[/sf_button]

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Yoga på slottet Castello Montegufoni i Toscana

[/spb_text_block] [spb_image image=”3372″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”fade-in” animation_delay=”200″ width=”1/1″ el_position=”first last”][/spb_image] [spb_column col_sm=”12″ col_animation=”none” col_animation_delay=”0″ col_bg_type=”cover” col_parallax_image_movement=”fixed” col_parallax_image_speed=”0.5″ col_padding=”0″ col_vertical_offset=”0″ col_horizontal_offset=”20″ col_custom_zindex=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”400″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

En magisk upplevelse i vackra Italien den 23 – 27 september

Det blev en magisk resa till Toscana men yoga på slottet i de otroligt vackra miljöer och salar som slottet erbjuder samt vingårds besök och storstads besök.Så enormt tacksam att få ha alla dessa underbara minnen i form av skratt och tårar och bubblighet i kroppen efter denna fantastiska resa.

Resan bjöd på många bitar från lugn och stillsamhet på slottet där det även fanns möjlighet att fördjupa sig i yogan lite extra när det gäller olika kroppsställningar.Lite egen behandling i form av promenader och sköna andetag för den som ville eller slappa vid poolen. Du kunde också deltaga för att ge fötterna en skön massage med cocosfett och lite kylande gurka över ögonen liggandes i limelunden och njuta,vara, andas vilket var magiskt.

Vi hade också en möjlighet för de som ville att skapa,kreera lite vilket miljön verkligen bjöd in till.Deltagarna målade en tavla över något som deras blick stannade vid och sedan hade vi konstutställning med grön drink som förfriskning under minglet.

Att yoga mitt bland alla vinrankor var fantastiskt och att se ut över Toscana var otroligt vilsamt för själen.Lite bullrigare miljö under lunchen då vi hamnade rakt in i det Italienska köket där kvinnorna stod och lagade maten som vi sedan fick serverat var en underbar upplevelse.Det var Italien mitt i köket på en vingård uppe i ett torn.Skratt och sköna samtal och gott vin serverades till den som ville.

Sedan väntade storstad.Fantastiskt,pulserande och mycket.Ola på Upplev Italien hade verkligen hittat sina pärlor som vi fick besöka och inta otroligt god mat och dryck.

Morgon yogan var på en stenhäll mitt i Florens med brusande vatten vid sidan och solen som sakta gick upp.Ett avslut på en härlig resa,på en annorlunda plats där många fick kliva utanför komfortzonen och bara bli ett med livet,världen,stunden,sitt andetag.Tacksam.

Ny resa planeras September 2016

[/spb_text_block] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

ORD FRÅN DELTAGARE – VARM I HJÄRTAT

 

Som helhet var denna resa helt fantastisk. Precis vad jag behövde just nu i mitt liv. Jag är så glad att jag var så modig så jag åkte själv när min syster som skulle åkt med hoppade av.
Trots att det var flera som åkte tillsammans kände man sig väldigt delaktig i gemenskapen och alla pratade och satt med alla. Det gjorde att man lärde känna många nya härliga själar.
Hur får man till detta? Jo, en fantastisk yogafröken som ser alla, får alla att känna sig viktiga och delaktiga. Tack! Tack också Ola som såg till att allt flöt på och lyssnade till våra önskemål och uppfyllde dem för oss princessor och prinsar.

 

Yogan/meditationerna och aktiviteterna på slottet var ljuvliga! Avslappnande, stärkande och skönt utmanande! Precis vad jag behövde och känslan sitter kvar även tillbaka i vardagen! Saknar våra morgnar i slottssalen!!! Vilken lyx det var att få starta dagen på det viset!
Slottet och miljön var magisk! Kunde inte ha varit bättre!
Maten!!! Mmmmmm! Fantastiskt gulliga killar på slottet som ansträngde sig så för att alla skulle bli nöjda och mätta! Transporter och utflykter – proffsigt arrangerat! Besöket på vingården var heeeelt fantastiskt! Att få yoga bland vinrankorna var magiskt och nog det som toppar hela upplevelsen! Middagen i tornet var också fantastisk! Att få njuta av god mat och gott vin med den utsikten – obetalbart!!!
Florens – Jättekul att baka in ett stadsbesök i resan! Och kul med lite kvällsliv!
Den guidade turen. Heeeelt underbar! Vilken skön kvinna! Kunnig och rolig och samtidigt lite bitsk och politiskt inkorrekt! Passade vårt gäng klockrent!
Alltså, jag skulle kunna fortsätta att ösa beröm över er båda hela dagen! Det var en magisk resa! Jag hade byggt upp höga förväntningar och de överträffades! Verkligen!!!
Kärlek i massor

 

Allt var bra – jag tänker mest morgonyogan i det fina rummet – slottet – underbart väder – målarstunden . Morgen yogan i Florens. Trevligt samvär och nya möten.Bra med Ola som hjälpt till så mycket – fixade, löste det praktiska och hade förberedt allt det “runtom” med bokningar, resor, bussar, mat, kontakter etc. Det ger bra “flyt” på hela upplevelsen- inget man tänker på eller upplever – man uppmärksammar det först när det INTE flyter på 🙂
Har kvar morgonkänslan, lite morgonkyligt, halvmörkret, tystnaden, de fina ljus vid ingången – och när man kom in det fina stora rummet – halvmörkt, morgonlugnt -SÅ givande – och att solen gick upp under passet.Kändes som tiden stod still. När jag kom hem trodde jag att jag hade varit borta i flera veckor och inte 5 dagar !
Tusen tack för underbara dagar,nya intryck och en lång paus från bruset 🙂

 

Måste säga att jag kan inte hitta något som var negativt, kanske då att resan kunde varit en dag till i Florens,  intensivt och härligt, maten var bra även för en Gluten-person som jag, det går jättebra i Italien att vara glutenintolerant. Slottet var spännande, vacker och lugnt! Florens är Magiskt! Arrangemanget som Ola hade planerat i Italien var fantastiskt, att få komma till platser som man som ” vanlig” turist inte upplever, att allt var omhändertaget/ ingick gjorde mej glad o överraskad, underbart! Kunde inte, innan,  tänka mej att det skulle bli en så jättehärlig upplevelse!! Nu satsar jag på nästa!!

 

Yogan, yogan, yogan! Magdalena, du är så otroligt duktig på det du gör…du har en närvaro och ett flow i
dina pass som är helt fantastiskt. Om du visste hur mycket jag uppskattar dig!
Lilla solhälsningen som du lärde mig. Den ingår i min dagliga yoga numera och jag skänker dig en tacksamhetens tanke varje morgon!
Att du har en sån förmåga att det känns som om du lindar in gruppen i bomull under vartenda yogapass.

[/spb_text_block] [spb_image image=”3375″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”yes” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/4″ el_position=”first”][/spb_image] [spb_image image=”3376″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”yes” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/4″][/spb_image] [spb_image image=”3377″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”yes” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/4″][/spb_image] [spb_image image=”3378″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”yes” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/4″ el_position=”last”][/spb_image] [spb_image image=”3379″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”yes” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/4″ el_position=”first”][/spb_image] [spb_image image=”3380″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”yes” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/4″][/spb_image] [spb_image image=”3381″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”yes” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/4″][/spb_image] [spb_image image=”3382″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”yes” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/4″ el_position=”last”][/spb_image] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/6″ el_position=”first”]

2.2

[/spb_text_block] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/4″ el_position=”last”]

Resan gjordes i samarbete med UPPLEV ITALIEN

[/spb_text_block] [/spb_column]