PROVA NÅGOT NYTT

//PROVA NÅGOT NYTT

PROVA NÅGOT NYTT

Prova på något nytt💗
Jag minns så väl mitt första möte med yogan.
Jag hade blivit rekommenderad att prova på yoga av en kvinna som jag anlitat som coach och som oxå var yogalärare i Los Angeles. Inombords letade jag efter något, jag visste inte vad men som jag levde då kunde det inte fortsätta. Hjärtat skrek stopp och andetagen var ytliga och snabba, jag hade superbra ursäkter för att fortsätta som jag gjorde. Allt var ju så kul. Livet ska nog se ut såhär,jag ska bara,bara kämpa lite till,sen blir det lugnt….
Detta är nu 15 år sedan helt otroligt. Mötet med yogan, den där gången jag vågade prova något nytt blev en start som tog mig på en inre upptäcks resa för att leva mer min sanning, vara mer i min kraft och närmare min potential, inre visdom för att lära och utvecklas och leva livet än mer levande.
Första mötet att prova något helt nytt innehöll allt från rädslor, oro, varför, det var för trendigt, stel  och mycket annat. Men jag tog mig till stadens gym som då var de som hade yoga.
Jag minns hur jag låg på mattan, tankarna gled iväg till firman som jag då drev, en barnklädesbutik. Jag planerade för hur jag skulle skylta fönster, inköp jag gjort, löner som skulle göras. Jag upplevde en frustration i rörelserna vad är det här, vad ska det vara bra för. Massa ifrågasättande inombords. Hade idrottat mycket och hade en del skador i knän som gjorde att vissa rörelser inte gick att göra och jag var superstressad i avslappningen.
Vad får mig då tillbaka?
Vad fick mig att gå in i en lokal som jag ändå kände viss olust till.
För mig där och då i livet tackar jag min coach för att jag skulle ge det några gånger och det gjorde jag😘
Ganska snabbt började jag uppleva en liten skillnad, en skön stund, en stund bort från allt det yttre, en stund där jag började vända uppmärksamheten inåt och se vilket ansvar jag hade att förändra min situation.
Istället började jag att lyssna in mina behov och önskningar och sakta gav jag dem näring när andetagen blev lite djupare och min närvaro ökade. Inte lätt men intressant och jag var super nyfiken på vilken härlig möjlighet det skapades när inte tankarnas många gånger påhittade historier blev min sanning. Det fanns något mer, det fanns ett lugn där bakom allt tjatter.Vilken fantastisk regissör jag hade varit, så mycket jag ältat i onödan och så mycket stress jag hade byggt upp i min kropp av att prestera, prestera och söka saker i den yttre världen när svaren var så nära inom mig själv.

Det vara i den stilla vilan, vaket, närvarande ett andetag i sänder som ett litet frö av självinsikt, självkännedom och inre styrka fick näring. Jag kunde hjälpa mig själv för att vara min bästa version och leva mer i linje med det jag älskar. Jag behövde göra vissa förändringar men modet som jag sakta byggde upp är en rikedom för mig idag.
Idag har yogan en otrolig stor plats i mitt liv. Det är lätt att få en bild av att yogan är massa konstiga rörelser men det är så mycket mer. Jag provade, blev inte förälskad direkt men små kär😄😄 och efter lite sökande några år efter vad som landade rätt i mitt hjärta är jag nu förälskad. Självklart utmanar yogan mig precis som livet i stort men det gör mig bara mer nyfiken, det är ju det som kallas livet💕💕Hoppas vi ses på mattan. Love from me💗

Idag ger jag möjligheten att prova på yoga.
Läs mer nedan eller på boka tid.

By |2018-01-15T11:37:20+00:00januari 15th, 2018|AKTUELLT|Kommentarer inaktiverade för PROVA NÅGOT NYTT

About the Author: