WORKSHOP MED HILLEVI BORGA

//WORKSHOP MED HILLEVI BORGA

WORKSHOP MED HILLEVI BORGA

Den här workshopen handlar om hur vi kliver ur gamla hjulspår och skapar nya mer funktionella mönster. Hur kan vi använda våran fantastiska utvecklade men samtidigt primitiva hjärna för att skapa förändring? Hur kan vi möta våran kropp på ett annat sätt för att komma ur långvarig smärta och dysfunktioner? I yogan talar man om samskaras, mönster som vi ständigt upprepar. Yogan har redskap för att upptäcka dessa och bryta dem.

Du får veta mer om hur hjärnan fungerar, hur vi kopplar våra mönster, och hur yogan kan vara ett redskap för att förändra dessa mönster. Du får en inblick i hur våra rörelse och beteendemönster påverkar hur vi mår på såväl kroppslig som själslig nivå.

Workshopen inleds med en föreläsning och påfyllda med bakgrundskunskap ägnar vi sedan resten av tiden åt att experimentera och tillämpa det vi pratat om.

Hillevi Borga är Leg Fysioterapeut (Sjukgymnast) med en Master i medicinsk vetenskap. Hon är också certifierad Yogalärare (500 E-RYT) utbildad inom ISHTA yoga N.Y. med stor erfarenhet av att arbeta med yogan som ett terapeutiskt redskap. Med 25+ års erfarenhet av rehabilitering av smärtor och skador i leder och muskler är hennes insteg i Yogan att den skall vara läkande och balanserande, att yoga inte gör ont.

Fantastiskt glad att Hillevi kommer till SHRI yogastudio.Denna otroligt professionella kvinna med så mycket kunskap. Jag har tagit flera privata sessioner med Hillevi som jag rekommenderar varmt och som varit så givande i min process med smärtor i knän. Hoppas du vill komma.

Plats: SHRI Yogastudio i Alingsås
När: Lördagen den 10 Mars 2018
Tid: 9.00-12.00
Investering: 550:-

Under lördagseftermiddagen finns möjlighet till privata konsultationer hos Hillevi, hjälp med att analysera ett rörelsemönster mm.
45 min konsultationer kostar 900 sek

Du anmäler dig på: www.shriyoga.se BOKA TID knappen. Gå fram till den 10 Mars och boka dig. Bokningen är bindande men inte personlig.

Du kommer få mer info närmare workshopen.
Bara 30 minuter från Göteborg och Borås ligger den vackra trästaden Alingsås. Studion ligger precis jämte stationen i Grand Hotels lokaler.

Varmt välkomna Magdalena & Hillevi

By |2018-01-30T11:54:46+00:00januari 30th, 2018|AKTUELLT|Kommentarer inaktiverade för WORKSHOP MED HILLEVI BORGA

About the Author: