YOGA (företag)

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Yoga är friskvård och avdragsgillt.

[/spb_text_block] [spb_column col_sm=”12″ padding_horizontal=”15″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/2″ el_position=”first”]

En framgångsfaktor värd att prova. Våga tänka nytt! Du kan boka yogakurser så att jag kommer till ditt företag eller i SHRI yogastudio. Morgonyoga, lunchyoga eller ett skönt avbrott på eftermiddagen.
Jag anpassar passet efter gruppen och lyssnar till era önskemål.

Gör som flera grupper som haft konferens på First Hotel Grand – anlita SHRI yoga.

60 minuter:

Vi kör ett enklare yogapass på 60 minuter och njuter av en skön avslappning, där tystnad är en lyxvara.
2500:- exkl. moms, max 10 personer
3000:- exkl.moms  11 – 20 personer
Plats: SHRI yogastudio – First Hotel Grand Alingsås

90 minuter:

Du kan också få ett yoga pass på 90 minuter.Fokus på andning,mjuka yogarörelser och en skön längre avslappning där du får chans att släppa allt ett tag.
Vi diskuterar fram en lösning som passar er.
3500:- exkl moms max 10 personer
4000:- exkl. moms 11-24 personer

Kombinera stunden med övningar för att stärka gruppen, roliga kompisyogaövningar som får skrattet att bubbla.En grön eller orange drink är alltid uppskattat.Ut från studion går ni med ett leende på läpparna.Maila mig för offert förslag om ni vill ha något utöver yoga.

Egen yogakurs:

Prova yoga 5 gånger med ditt företag:
45 minuter = 2500:- exkl moms per tillfälle 11 – 15 personer
 över 15 personer 200:-/person exkl moms
45 minuter = 2000:- exkl moms per tillfälle upp till 10 personer

Yoga på ditt företag eller på din skola 10 tillfällen
45 minuter = 3000:- exkl moms per tillfälle 11 – 15 personer
 över 15 personer 200:-/person exkl moms
45 minuter = 2500:- exkl moms per tillfälle upp till 10 personer

Privatlektioner:

800: – exkl. moms 60 minuter.

Kontakta mig så diskuterar vi dina önskemål och vilka tider som kan passa just ert företag och kommer fram till en bra lösning. Utanför Alingsås tillkommer resekostnader och restid.

 

Vad får jag för effekt av övningarna?

Forskning har visat att det finns klara sammanhang mellan stress och sjukdomar som t.ex. hjärt- och kärlsjukdomar, magsår, ångest, depression och belastningsskador på muskler och skelett. Yogan har sitt fokus på motsatsen till stress, mängd och tempo och kan därför fungera som en motvikt till resten av vårt liv. Yogan tränar kroppen i styrka, balans, uthållighet och rörlighet.

Många har idag ett stillasittande jobb med följder av spända rygg och nackmuskler. Med hjälp av yogan släpper vi på stress och spänningar. De olika kroppsställningarna (asana) ökar din rörelse förmåga och frigör ny energi. Att andas rätt och använda hela sin lungkapacitet förbättrar syresättningen till blodet. Andningen har en djup avslappnande effekt på psykologisk nivå.

Vill du veta mer om yoga och om mina yogaklasser, klicka här

 

Magdalena tipsar

Kanske företaget betalar en del och den anställde en del, var kreativ för att finna vägar mot bättre hälsa och friskare personal. Roligt inslag i kickoffen, konferensen, jubileer eller på era må bra dagar.

[/spb_text_block] [spb_image image=”2978″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/2″ el_position=”last”] [/spb_column]