YOGA GALA PÅ GRAND HOTEL

//YOGA GALA PÅ GRAND HOTEL

YOGA GALA PÅ GRAND HOTEL

Ett magiskt 2017 avslutades med en fantastisk yoga gala i Grand Hotels fest våning.
TACK alla som gjort detta år så magiskt!

För 10 år sedan startade jag SHRI yoga 2007-2017
Det har varit spännande år en magisk resa att våga starta en ny verksamhet inom ett område som var helt nytt för mig. Mycket tankar kring en önskan att vilja förmedla något som betytt mycket för mig. Jag hade upplevt ögonblick av sådan fridfullhet och ett lugn men också en styrka i att prova på att yoga. Jag bestämde mig för att det här ville jag dela med mig av till andra. Massa drakar har ofta flaxat förbi mig och ibland har de blivit bekräftade när jag exempelvis har gått på utbildningar där jag många gånger kännt att jag har svårt att förstå. Mycket av litteraturen var på engelska vilket jag tidigare i livet haft svårt för men som jag nu tränat och tränat på och blivit tok mycket bättre på det än för några år sedan. Människokroppen är ju galet intressant men stort att utforska och förstå och ju mer jag läste desto mindre har jag tyckt att jag kan.

Jag har mött många på min väg som genom media och brev hem som förklarat för mig hur yoga handlar om religion,mitt företagsnamn och jag som person har tagits upp i kyrkliga sammanhang med inte så smickrande ord och rena påhopp och osanningar. Jag har tvekat på att fortsätta min resa men djupt där inne har jag alltid upplevt en känsla av att jag är på rätt väg just nu i livet. Den yogan som jag och många andra delar med oss av har inget med religion att göra, det handlar om hälsa och ett större välbefinnande, det handlar om att öka självinsikten om sig själv och hur jag agerar både mot mig själv och ut i världen mot djuren, naturen och människorna. Att öka kroppsmedvetenheten om sin egna kropp och hjälpa den må sitt bästa jag med aktiva handlingar där man integrerar både det fysiska, mentala och känslomässiga och själsliga. Hur allting hänger samman, hur vi alla hänger samman. Det är fint tycker jag och jag tycker det är fint att inom yogan kan alla oavsett tro, religion, hudfärg, kön och sexuell läggning utöva något tillsammans – inre frid skapar yttre fred – vi måste starta med oss själva.

Jag har alltid en tanke och en känsla med vad jag vill förmedla.
Jag vill inspirera dig och påminna dig om att du är fantastisk, du är på rätt plats just nu i livet och du gör så gott du kan. Jag vill inspirera dig att kanske finna nya vägar att vandra på och se vad som bjuds på den nya stigen. Det krävs mod men när sinnet är lite mer lugnt är inte rädslornas ekande tjatter så höga.
Kanske just där… är det du länge längtat efter.

I stillhet och tystnad får vi ofta de mest kloka svaren när fysiska spänningar minimerats och lugnet sakta landar i hjärtat.
Att stärka dig på din resa,att hitta tillbaka till kraften och visdomen för hur du kan njuta men också hur du kan möta utmaningar är något som jag brinner för. Jag vill bjuda in dig till ett vackert rum där du kan få återhämta dig och balansen i kroppen kan återställas och du känner ahhh så skönt. Där varje andetag gör en skillnad in på cellnivå. Andetagets kraft är enorm.

Jag har fått möjlighet genom så många människor att dela med mig av yogan och fått leva min dröm, tränat på att utveckla svagheter men också dela med mig av styrkor och upplevt magiska möten och detta ville jag fira.
Jag ville fira Årets Yogalärare, utsedd av Tidningen Yoga för dig, där varje röst hade ett fint budskap bakom sig om vad yogan betytt och betyder för dem och det är otroligt stort.
Såå fina ord! Hur detta under året ledde till ett fint pris från Alingsås Kommun – Årets Joker.
Jag är så innerligt tacksam för en magisk kväll tillsammans med er alla.
Vilken galen gala kväll denna lilla miniyogagala blev som dök upp som en liten liten tanke…hur den fick näring …och skaparen inom mig gick bananas och hur jag lät alla superkrafter och universella gåvor jag bär bara få flöda💗Det blev som jag önskade tusen tusen tack💗🙏🏻💗

Nu ser jag fram emot 2018 och vad jag skall rikta min stjärnkikare mot.
Något som jag ser med min stjärnkikare är att få fortsätta eller börja inspirera just dig som läser detta att må bättre eller behålla ett bra välmående. Jag drömmer om en stad att leva och verka i där medmänniskorna mår bra, ja bäst i landet faktiskt. Där hälsa har fokus högt upp på agendan,där du och jag tar vårt egna ansvar för bättre hälsa och hur vi alla inspirerar barn och unga som finns runt omkring oss. Jag ser fram emot fler företagsledare som fortsätter att förstå eller börjar förstå vikten av att återhämta sig själva men också skapa utrymme för sin personal för ett rum som skapar lugn där yoga är en självklarhet. Där kunskap om att andas rätt är lika viktig som kunskapen om hjärt och lugn räddning,brandövningar eller personalmötet och att den kunskapen skapar välmående företag in i framtiden.
I den staden vill jag leva och jag skall göra så gott jag kan för att skapa olika mötesplatser där du kan finna lugn, kraft,glädje och sköna andetag. Jag vill fortsätta komma ut på företag och i organisationer,utbilda skolpersonal inom yoga och andning, jobba privat med just dig som inte hinner gå på en yoga klass, skapa resor och fina möten både i SHRI yoga studio och på andra platser.

Ja, det står bland annat på min önskelista för 2018.

Varm kram från mitt hjärta till ditt hjärta Magdalena


By |2018-01-04T19:32:06+00:00januari 3rd, 2018|AKTUELLT|Kommentarer inaktiverade för YOGA GALA PÅ GRAND HOTEL

About the Author: