Coachning – privat

Jag vill guida dig på din resa! Jag vill inspirera dig och väcka livskraften och lusten inom dig.
Jag vill vara en injektion mot dina drömmar! Designa det liv du vill leva, måla det som en
 vacker tavla och ta små steg mot dina drömmar.
Ibland behöver man en extra kraft för att komma ur gamla invanda mönster och tankesätt,
 bli tydlig mot sig själv och i sitt ledarskap, vad står jag för, vad vill jag?

Tänk så ofta en tanke kan göra så att möjlighet efter möjlighet bara seglar förbi genom att vi väljer att tänka negativt på det hela. Vi förminskar oss själva och ser inte den stora potential som vi bär på. Det handlar om hur vi väljer att se på saker och ting och jobba medvetet med att ändra tankeprocessen.

Coaching handlar om att sätta upp tydliga mål och röra sig emot målet.
Detta sker genom kraftfulla frågor och ett aktivt lyssnade. Det handlar om att se dina möjligheter, hitta inre och yttre motivation, se dina styrkor och även bli medveten om det som hindrar dig för att göra något åt det. Hitta energin och glöden, passionen och lusten! Att fira framgångar!

Coaching startar utifrån där du är idag till dit du vill komma! Coaching plockar fram svar som finns inom dig men som du inte ser idag. Just du är bara den som vet vad just du vill! Du kanske har fastnat, trivs inte med din nuvarande situation, vill byta jobb/utvecklas i ditt jobb, gå ner i vikt mot ett hälsosammare liv, har en idé, vill ha en förändring! Det är aldrig försent.
Du kan börja nu!

I min coachning finns alltid alla delar med mentalt, fysiskt och känslomässigt. genom att beröra alla områden finner du pusselbit för pusselbit för att må ditt bästa liv.

3 ggr 2000:- inkl.moms
Vill du prova ett samtal: 700:- inkl.moms
Coaching sker via telefon eller möte, upplägg diskuteras utifrån dina önskemål.

Samtalen pågår i  60 minuter.