Yoga – privat

Nu erbjuder jag att yoga privat. En fantastisk möjlighet som fler och fler väljer. Här ges du möjligheten att skapa ett yoga program utifrån där du är idag i livet som du kan jobba med hemma. Eller du kanske bara vill ge dig dessa stunder för att återställa balansen i din kropp efter mycket stress, utmattning, sjukdom eller som en boost att förebygga och behålla en god hälsa. Precis som du går på massage, frissan, tandläkaren, naprapaten så är yogan ett fint redskap att arbeta både i förebyggande men också att släcka ” bränder”.

Här fokuserar vi på endast dig och jag använder de verktyg som jag har i min skattkista för att möta dina önskemål och tillsammans startar vi igång en process för att stärka ditt inre. Under en till två månader hjälper du din kropp att starta de förändringar som du länge kanske längtat efter men har svårt att finna lösningen själv.Du jobbar med några frågeställningar under denna period som vi senare återkopplar till när vi ses om du vill använda dig även av mina coachningsverktyg.

Ser så mycket fram emot att inspirera dig till mer glädje i hjärtat och större lugn i sinnet!

Varje individ är unik vilket gör att det finns ingen exakt mall utan vi ser vad du önskar mest och sätter ihop något unikt för dig.

3 Tillfällen
Investering: 2250:- 60 minuter

1 Tillfälle: 800:-
Endast dagtid.
Hembesök tillkommer en kostnad.