Tisdagar

Flow & Restorative yoga

En dynamisk yogaklass där basen är, Hatha yoga. Du guidas genom stunden med sköna rörelser som ökar flexibilitet, rörlighet, styrka,kroppsmedvetenhet och mentalt fokus. Detta är en fortsättningsgrupp och för dig som vill ha lite mer utmaningar, klassen är lite mer fysisk än övriga klasser och kan innehålla någon asanas som får skrattet att bubbla. Denna klass kan ibland avslutas med en restorative övning vidare in i en skön avslappning. Även om du inte yogat med mig tidigare kan du deltaga på denna klass.

Tisdagar  18.00-19.30
90 minuter
Kursen pågår v.39-44
6 tillfällen
Investering: 1080:-

Torsdagar

Yin yoga & Restorative yoga

Yinyoga är ett komplement till de dynamiska yogaformerna som skapar värme, kraft, styrka och muskulära förändringar i kroppen. Yin yogan består utav få rörelser sittande eller liggande som du håller passivt, under ca. 3-5 minuter. Då positionerna hålls under en längre tid finns utrymme för eftertanke, reflektion och närvaro träning. Du påverkas på flera plan både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Du övar på att tillåta stunden precis som den är utan att utesluta någon del av upplevelsen. Områden vid höfter, ljumskar och nedre delen av ryggen är de som positionerna främst syftar till men hela kroppen påverkas. Smidighet och rörlighet ökas samtidigt som de inre organen och kroppens energi kanaler påverkas. Yin yogan är stillsam då musklerna får slappna av och bindväven det som omger muskler, leder organ stimuleras. Yin yoga är en effektiv metod för att minska på spänningar, stress och stelhet i kroppens vävnader och öka cirkulationen samt skapa lugn i sinnet. Jag är utbildad inom ISHTA Yin yoga där vi använder en hel del hjälpmedel i form av band, klossar, bolster för att stötta kroppen på bästa sätt. Restorative yoga: Djupt stress reducerande, får igång /återställer energin i kroppen, stimulerar/lugnar organ, lugnar sinnet vilket skapar avslappning. Du använder olika hjälpmedel i form av bolster, filtar och klossar även här för att komma ner i djupavslappning och släppa på spänningar. Här har du en magisk stund för kropp,själ,sinne och hjärtat. Yoga Nidra finns med under vissa klasser som är en djup vila, yogisk sömn. Andetaget är alltid vår guide för att må våra bästa liv. Du tar dig från studion sedan med ny energi och lust på livet. Ett lugnt sinne, ro i själen och ett hjärta som ler. BLISSFUL MOMENT.

Torsdagar 18.00 -19.30
90 minuter
Kursen pågår v.39-44
6 tillfällen
Investering: 1080:-

Torsdagar – NYHET

Funktionell Medicinsk yoga
-KÄRLEK TILL MAGE OCH TARMSYSTEMET

Jag är utbildad självläkningsterapeut Steg 1 genom MANA YOGA och påbörjar steg 2 i oktober. Yogan i utbildningen är medicinsk yoga enligt Manayoga som bygger på en terapeutisk, läkande och lugn yoga. Du får en introduktion i rotlås, mantra och mudra som förstärker effekten av din yogastund. Du vilar mellan vissa positioner för att integrera effekterna av övningarna ut till varenda liten cell. Det långa djupa andetaget finns med som en röd tråd. Passen är noga utvalda i sin struktur för att ha olika fokus. Detta passet är otroligt kraftfullt och läkande. Jag har själv gjort passet under 30 dagar och det är en otroligt skön känsla som skapas i kroppen. Det har verkligen effekt. Är du sjukskriven, utmattad, problem med mage & tarm, mental oro, känner dig stressad eller bara vill ge din mage lite kärlek vill jag varmt rekommendera passet.

Det är ett magiskt yogapass för mage och tarm enligt funktionell medicinsk yoga. Stimulerar och balanserar matsmältningssystemet och masserar dina bukorgan. Vår vackra diafragma vår viktigaste andningsmuskel får lite kärlek och spändheten som kan finnas i den genom ytliga snabba andetag mjuknar och släpper. Lugnar och stärker nervsystemet.

Meditationen HAR ökar blodcirkulation, ger energi, stimulerar mage/tarm, jobbar på uthållighet och viljestyrka och hjälper ditt lymfsystem som är ditt utrensningssystem att komma igång med ett skönt flöde när allting sedan lugnas.

Magproblem är en av det största anledningarna som vi söker läkarvård. Inom Funktionsmedicin utgår man ifrån att mage & tarmsystemets hälsa ligger till grund för hela kroppens hälsa. Ofta försvinner ev. symtom när man åtgärdar problem med mage & tarmsystemet.

PASSET ÄR AVSTRESSANDE – LUGNANDE – LÄKANDE

Torsdagar 20.00-21.00
Kursen pågår v. 39-44
6 tillfällen
Investering: 960:-

Fredagar – Extra klass

Morning Glow & Flow

En härlig morgon klass med skönt flöde. Äntligen tillbaka efter fleras önskemål. Gillar du lite mer flöde är denna klassen något för dig. Den innehåller såklart en skön avslappning i slutet och magiska andetag. Ut vandrar du från studion med en skön fredags känsla.

Fredagar 8.00-9.00
Kurstillfällen 22 okt och 5 nov – Du kan boka en klass eller båda
Investering: 160:-/tillfälle

Fredagar – Extra klass

Mjuk yoga & Avslappning

Mjuka yoga rörelser både för nybörjare och tidigare utövare. Ett lugnt och skönt yogapass som skapar kroppsmedvetenhet, tränar din balans, lite styrka och bättre rörlighet. Du utforskar ditt andetag som gör att du blir lugnare, läker och stärker din kropp för att sedan möta det du har runt omkring dig.

För dig som är pensionär, sjukskriven eller kanske har ledig dag är stunden guld värd. Avslutas med en skön avslappning.

Du som gärna vill prova men tycker det är svårt att komma ner på golvet – du kan också yoga på en stol.

Fredagar 10.00-11.00
Kurstillfällen 22 okt och 5 nov – Du kan boka en klass eller båda
Investering: 160:-/tillfälle

Fredagar

Yoga för grabbar

Stelhet som ofta är en ursäkt till att man inte kan yoga är istället precis tvärtom det är därför du ska prova yoga. Det kanske är helt nytt för dig du är inte ensam. Du är i gott sällskap där alla varit nybörjare men många har fortsatt vilket är fantastiskt. Yoga handlar om att öka rörligheten, flexibiliteten både fysiskt och mentalt. Du utforskar andetaget och tränar på att andas på ett sätt som påverkar din hälsa positivt. Det kan hjälpa dig som har högt blodtryck, sover dåligt, har hög stress eller bara vill må bättre. Jag ser det som en investering. Rörlighet, andning och vila är ofta en bristvara. Återhämtning är så viktig. Den finns här.
Stunden ger fantastiska verktyg för att möta livets alla utmaningar och möjligheter. Vissa klasser avslutas med en riktig Rolls Roys Restorative övning, djup avslappning, för att ladda om batterierna.

Fredagar 16.30 – 17.30
Kursen pågår v.38-43 ( OBS! Uppehåll v40)
5 tillfällen
Investering: 800:-

Söndagar

Återhämtande söndagar

En underbar avslutning på veckan med fokus på återhämtning.För att kunna ge kroppen bästa förutsättningar för att minska stress som skapar spänningar både fysiskt & mentalt inleder vi med några mjuka rörelser & djupa sköna avstressande andetag. Klassen bjuder dig på både yin yoga & restorative yoga vilket betyder att du utforskar dina tankar, mindfulness, blir medveten om hur du mår i stunden, ger bindväven en chans att mjukna, lymfsystemet kommer igång bättre, musklerna släpper sakta sin spändhet och du bjuder sinnet på mental återhämtning. 

 

  • Lugnt, stillsamt, mjukt, återhämtande.
  • Alla kan deltaga.
  • En fin introduktion för dig som är ny men lika bra för dig som tidigare yogat.

Söndagar 16.30 – 17.45
75 minuter
Kursen pågår v.39-44 
6 tillfällen
Investering: 1080:-

Söndagar

Yin yoga & Restorative yoga avslutas med Yoga Nidra

Yinyoga är ett komplement till de dynamiska yogaformerna som skapar värme, kraft, styrka och muskulära förändringar i kroppen. Yin yogan består utav få rörelser sittande eller liggande som du håller passivt, under ca. 3-5 minuter. Då positionerna hålls under en längre tid finns utrymme för eftertanke, reflektion och närvaro träning. Du påverkas på flera plan både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Du övar på att tillåta stunden precis som den är utan att utesluta någon del av upplevelsen. Områden vid höfter, ljumskar och nedre delen av ryggen är de som positionerna främst syftar till men hela kroppen påverkas. Smidighet och rörlighet ökas samtidigt som de inre organen och kroppens energi kanaler påverkas. Yin yogan är stillsam då musklerna får slappna av och bindväven det som omger muskler, leder organ stimuleras. Yin yoga är en effektiv metod för att minska på spänningar, stress och stelhet i kroppens vävnader och öka cirkulationen samt skapa lugn i sinnet.  Jag är utbildad inom ISHTA Yin yoga där vi använder en hel del hjälpmedel i form av band, klossar, bolster för att stötta kroppen på bästa sätt.

Restorative yoga: Djupt stress reducerande, får igång /återställer energin i kroppen, stimulerar/lugnar organ, lugnar sinnet vilket skapar avslappning. Du använder olika hjälpmedel i form av bolster, filtar och klossar även här för att komma ner i djupavslappning och släppa på spänningar. Här har du en magisk stund för kropp, själ, sinne och hjärtat.

Yoga Nidra är en djup vila, kallas också yogisk sömn. Andetaget är alltid vår guide för att må våra bästa liv. Du tar dig från studion sedan med ny energi och lust på livet. Ett lugnt sinne, ro i själen och ett hjärta som ler. BLISSFUL MOMENT.

Söndagar 18.15 – 20.00
105 minuter
Kursen pågår v.39-44
6 tillfällen
Investering: 1110:-

SISTERHOOD CIRCLE – underbar kurs som är igång. Vill du vara med på nästa?

Systerskap och cirklar har funnits i urminnes tider. Det är dags att ta upp detta och stötta varandra för att utvecklas, må bra, leva våra drömmar och vår längtan men också möta den nya jorden, den vi behöver hjälpas åt att skapa för vår vackra planet – JORDEN.
Känner du som jag att det finns något mer?
Det finns något vackert bakom allt det ytliga som längtar att få mer fokus, förverkligas.
Vart ligger din lust och njutning?
Vad får dig att må bra?
Hur kan vi leva mer vår sanning?
Det finns forskning på att när vi gör saker TILLSAMMANS är det större chans att vi håller i och att vi kan ändra beteenden som vi vill förändra.
Jag vill verkligen inspirera dig att ta små myrsteg som sedan efter ett halvår ses som elefantkliv.
Det finns inom alla levande organismer en naturlig medfödd kraft som innebär att kroppen vid rätt förutsättningar kan reparera och läka sig själv. Denna kraft kallas självläkning.
Att ge mer näring till shakti energin, det feminina behöver hela vårt samhälle. Få en balans, så det maskulina och det feminina mer dansar en skön dans.
Samtal, journaling, yoga, meditation.
Vi utforskar ett CHAKRA vid varje tillfälle.
Yogapass för varje chakra som läggs upp i en sluten FB grupp så du kan yoga hemma mellan vi ses.
Vi inspireras av nymånen och fullmånensmagi.
Mellan tillfällena kommer du utforska hur det är att använda dig av teknikerna, tankesätt, ritualer, egen kärleken, yogan, meditation och mycket annat som är små steg till självläkning.
Maila mig gärna för mer info.
Du kan även vara med online.

 

Ser så mycket fram emot att inspirera just dig. 

Onsdagar 18.00 – 20.00

8 sept, 29 sept, 20 okt, 3 nov, 24 nov, 15 dec och 12 jan

Sista tillfället sätter vi en Sankalpa för 2022.

7 tillfällen

Investering: 2450:-

Du får gärna delbet. om du vill på 4 tillfällen med 650:-.
Vi lägger upp det på ett sätt som fungerar för dig.

Endast 12 platser.