VÅRA KURSER

Tisdagar

Stolsyoga

Mjukt, lugnt och återhämtande.Så fantastisk så mycket man kan göra på en stol. Yoga på stol är fantastisk. Du bjuds på en blandning av mjuka rörelser som får i gång cirkulation och flöde i kroppen. Det djupa andetaget finns med som en röd tråd. Avslappningen kan göras på stol eller på en mjuk ullmatta som finns vid din stol.

Stunden vill ge dig, ny energi, ny kraft och en fin stund för ditt inre.

Tisdagar  10.00-11.00
Kursen pågår v. 40-45
6 tillfällen
Investering: 960:-

Tisdagar

Flow & Restorative yoga

En dynamisk yogaklass där basen är, Hatha yoga. Du guidas genom stunden med sköna rörelser som ökar flexibilitet, rörlighet, styrka,kroppsmedvetenhet och mentalt fokus. Detta är en fortsättningsgrupp och för dig som vill ha lite mer utmaningar, klassen är lite mer fysisk än övriga klasser och kan innehålla någon asanas som får skrattet att bubbla. Denna klass kan ibland avslutas med en restorative övning vidare in i en skön avslappning. Även om du inte yogat med mig tidigare kan du deltaga på denna klass.

Tisdagar  18.00-19.30
90 minuter
Kursen pågår v. 34-50 (ej v. 38-39)
15 tillfällen
Investering: 2.700:-

Onsdagar – NYHET

12 NYCKLAR TILL SJÄLVLÄKNING Bygg sann hälsa inifrån. NU VARANNAN VECKA!

Jag är utbildad Självläkningsterapeut steg 1 och steg 2. STP® är ett program baserat på livsstilsforskning kring stress, kost, rörelse och sömn. Innehållet i STP® ersätter inte läkarvård utan utgör ett komplement till läkarvård. Här får du redskap, inspiration till hur du kan förbättra grundhälsan genom din livsstil. Naturliga verktyg baserade på forskning i framkant om vad som bygger sann hälsa inifrån. 

Jag har skapat en magisk 12 veckors kurs som bygger på ovan.

Innehåller yoga (vid varje tillfälle), meditation, kost, sömn, andning mm.
Individuell självläkningsplan, föreläsningar, praktiska övningar, eget yogaprogram och mycket annat. Jag vill gärna inspirera dig, guida dig och dela med mig av insikter och kunskap som jag fått till mig.

Jag hör många som vill ha en förändring men vet inte vart man skall börja i denna hälsostress som faktiskt finns. Jag förstår dig, jag har också varit där letat, sökt, utbildat mig och försökt förstå. Nu har jag hittat skatten.

Jag är så redo att öppna locket på min vackra skattkista av kunskap. Där i finns ett överflöd av juveler som jag vill dela med mig av till dig och som kommer guida dig vidare till din unika skattkista.
– Låt oss utforska och utmana gamla sanningar. 
– Samla på hälsodiamanter och skapa vårt bästa 2022 och bästa starten in i 2023. 

Dina behov är unika men viktiga att kartlägga för att välja rätt riktning för just dig. Du är värd att må bra, ha redskap för att hantera motgångar. Att känna ständig trötthet, ångest, sova dåligt, vara stressad, högt blodtryck, värk, ha inflammationer mm är faktiskt inte normalt. Med en frisk metabolism blir du piggare, starkare och friskare. 

Jag har funderat på hur jag ska presentera det för att nå just dig. Att gå privat har många inte möjlighet till. I grupp om 10 personer, 2,5 timmar varannan onsdag i 12 veckor kan priset bli ett annat. Jag hoppas så att du skall känna att detta resonerar med dig. Personlig utveckling de lyx, massa självkärlek och kunskap för att förstå dig själv bättre och göra nya hälsosamma val utan att bli fanatisk.

80 – 20 är en bra regel!
80% lyxiga val för vår hälsa och 20% lite busiga 🙂

Det onormala som idag blivit normalt ska få sussas till sömn och tillsammans hjälper vi sjukvården så de får finnas för dem som verkligen behöver vård. 40 miljoner människor dör i förtid av någon metabol sjukdom varje år världen över. Nu för tiden dör fler av övervikt än svält. Sockret som florerar i det mesta är som en skräckfilm för dina celler. Tillsammans tar vi ett kärleksfullt ansvar för varenda cell inom. De är värda mer vacker näringsrik mat och fler vackra djupa andetag.

Start 12 Oktober – Boka dig idag.  Till bokningen –>
Hoppas du vill starta en spännande kärleksfull resa under 2022. Resan hem till din fantastiska kropp. 

Onsdagar 17.30-20.00
Kursen pågår v. 41 – v. 10
12 tillfällen
Investering: 4.500:-  (Hör av dig om du vill delbetala.)

Torsdagar

Yin yoga & Restorative yoga

Yinyoga är ett komplement till de dynamiska yogaformerna som skapar värme, kraft, styrka och muskulära förändringar i kroppen. Yin yogan består utav få rörelser sittande eller liggande som du håller passivt, under ca. 3-5 minuter. Då positionerna hålls under en längre tid finns utrymme för eftertanke, reflektion och närvaroträning. Du påverkas på flera plan både fysiskt, mentalt och känslomässigt.

Du övar på att tillåta stunden precis som den är utan att utesluta någon del av upplevelsen. Områden vid höfter, ljumskar och nedre delen av ryggen är de som positionerna främst syftar till men hela kroppen påverkas. Smidighet och rörlighet ökas samtidigt som de inre organen och kroppens energi kanaler påverkas. Yin yogan är stillsam då musklerna får slappna av och bindväven det som omger muskler, leder, organ stimuleras. Yin yoga är en effektiv metod för att minska på spänningar, stress och stelhet i kroppens vävnader och öka cirkulationen samt skapa lugn i sinnet. Jag är utbildad inom ISHTA Yin yoga där vi använder en hel del hjälpmedel i form av band, klossar, bolster för att stötta kroppen på bästa sätt.

Jag fördjupar mig just ännu också inom kvinnohälsa och hormon yinyoga som jag flätar in i mona klasser. Restorative yoga: Djupt stress reducerande, får igång /återställer energin i kroppen, stimulerar/lugnar organ, lugnar sinnet vilket skapar avslappning. Du använder olika hjälpmedel i form av bolster, filtar och klossar även här för att komma ner i djupavslappning och släppa på spänningar. Här har du en magisk stund för kropp,själ,sinne och hjärtat. Yoga Nidra finns med under vissa klasser som är en djup vila, yogisk sömn. Andetaget är alltid vår guide för att må våra bästa liv. Du tar dig från studion sedan med ny energi och lust på livet. Ett lugnt sinne, ro i själen och ett hjärta som ler. BLISSFUL MOMENT.

Torsdagar 17.30-19.00
90 minuter
Kursen pågår v. 40-50
11 tillfällen
Investering: 1980:-

Torsdagar

Funktionell Medicinsk yoga

Funktionell medicinsk yoga enligt Manayoga bygger på en terapeutisk, läkande och lugn yoga. Du får en introduktion i rotlås, mantra och mudra som förstärker effekten av din yogastund. Du vilar mellan vissa positioner för att integrera effekterna av övningarna ut till varenda liten cell. Det långa djupa andetaget finns med som en röd tråd. Passen är noga utvalda i sin struktur för att ha olika fokus.

Under denna kurs kommer du få prova 6 olika pass. Det finns en röd tråd i samtliga pass att de skänker dig både ny kraft, lugn och ny energi. Så även om du inte har sköldkörtelproblematik, är utmattad så kan jag lova att passen otroligt ger otroligt mycket.

När jag utövade passen under utbildningen upplevde jag just detta att vi kan mentalt tro att det inte är för mig men när vi provar får vi uppleva känslan av att kroppen kanske behövde något som jag inte kunde tänka mig fram men insåg när jag provade.
Därför har jag valt ut dessa klasser som alla har stor effekt på kroppen för läkning. Du får också testa flera härliga meditationer.

 

V.40 = Hjärta
V.41 = Stress,oro,ångest
V.42 = För mage/tarm
V.43 = Utmattning
V.44 = Sköldkörteln
V.45 = Daglig boost

Torsdagar 19.15-20.15
Kursen pågår v. 40-45
6 tillfällen
Investering: 960:-

Fredagar

Yoga för grabbar

Stelhet som ofta är en ursäkt till att man inte kan yoga är istället precis tvärtom det är därför du ska prova yoga. Det kanske är helt nytt för dig du är inte ensam. Du är i gott sällskap där alla varit nybörjare men många har fortsatt vilket är fantastiskt. Yoga handlar om att öka rörligheten, flexibiliteten både fysiskt och mentalt. Du utforskar andetaget och tränar på att andas på ett sätt som påverkar din hälsa positivt. Det kan hjälpa dig som har högt blodtryck, sover dåligt, har hög stress eller bara vill må bättre. Jag ser det som en investering. Rörlighet, andning och vila är ofta en bristvara. Återhämtning är så viktig. Den finns här.
Stunden ger fantastiska verktyg för att möta livets alla utmaningar och möjligheter. Vissa klasser avslutas med en riktig Rolls Roys Restorative övning, djup avslappning, för att ladda om batterierna.

Fredagar 16.30 – 17.30
Kursen pågår v. 40-47
8 tillfällen
Investering: 1280:-

Söndagar

Yin yoga & Restorative yoga avslutas med Yoga Nidra

Yinyoga är ett komplement till de dynamiska yogaformerna som skapar värme, kraft, styrka och muskulära förändringar i kroppen. Yin yogan består utav få rörelser sittande eller liggande som du håller passivt, under ca. 3-5 minuter. Då positionerna hålls under en längre tid finns utrymme för eftertanke, reflektion och närvaroträning. Du påverkas på flera plan både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Du övar på att tillåta stunden precis som den är utan att utesluta någon del av upplevelsen. Områden vid höfter, ljumskar och nedre delen av ryggen är de som positionerna främst syftar till men hela kroppen påverkas. Smidighet och rörlighet ökas samtidigt som de inre organen och kroppens energi kanaler påverkas. Yin yogan är stillsam då musklerna får slappna av och bindväven det som omger muskler, leder, organ stimuleras. Yin yoga är en effektiv metod för att minska på spänningar, stress och stelhet i kroppens vävnader och öka cirkulationen samt skapa lugn i sinnet. Jag är utbildad inom ISHTA Yin yoga där vi använder en hel del hjälpmedel i form av band, klossar, bolster för att stötta kroppen på bästa sätt.

Jag fördjupar mig just ännu också inom kvinnohälsa och hormon yinyoga som jag flätar in i mona klasser. Restorative yoga: Djupt stress reducerande, får igång /återställer energin i kroppen, stimulerar/lugnar organ, lugnar sinnet vilket skapar avslappning. Du använder olika hjälpmedel i form av bolster, filtar och klossar även här för att komma ner i djupavslappning och släppa på spänningar. Här har du en magisk stund för kropp,själ,sinne och hjärtat. Yoga Nidra finns med under vissa klasser.

Yoga Nidra är en djup vila, kallas också yogisk sömn. Tillståndet kallas hypnogogiskt tillstånd eller alfatillstånd som kan hjälpa dig förbättra din sömn, minska stress, minska fysisk smärta, ska koncentration mm.

Andetaget är alltid vår guide för att må våra bästa liv och det som guidar dig genom klassen.

Du tar dig från studion sedan med ny energi och lust på livet. Ett lugnt sinne, ro i själen och ett hjärta som ler. BLISSFUL MOMENT.

Söndagar 18.00 – 19.30
90 minuter
Kursen pågår v. 40-46
7 tillfällen
Investering: 1260:-