Relaxatorsträning

Vad är en relaxator?
Ett tränings redskap för att träna din andning – en fantastisk möjlighet. Som en liten visselpipa där du andas med väldigt lätt motstånd. Den lättast på marknaden.

Du gör ett program i 28 dagar som är framtaget av Anders Olsson www.medvetenandning.se.
På deras hemsida kan du läsa om alla de positiva resultat om förbättrad hälsa genom andningsträning. Vi gör en uppdatering om dina andningsvanor, gör vissa övningar och sedan du fortsätter du hemma i minst 30 minuter varje dag.

Relaxator andningstränare hjälper dig uppnå en optimal andning så att syresättningen i kroppen ökar. Relaxatorn gör att andningen blir mer rytmisk och avslappnad.

Varför ska jag använda Relaxatorn?
När du andas genom Relaxatorn förlänger du utandningen, vilket får din kropp att slappna av.
Relaxatorn hjälper dig ta kontroll över din andning, bryta den onda stresscirkeln och återfå en optimal andning som är rytmisk och harmonisk.
En studie på 40 personer som andnings tränat under 28 dagar visar att förbättrade andningsvanor har en stor positiv inverkan på många olika områden som minskad stress, bättre sömn, ökad koncentrationsförmåga och mer energi. I studien upplevde i genomsnitt hela 88% en förbättring inom dessa områden. Hela 43% upplevde en stor förbättring avseende sömn och 35% upplevde en stor förbättring avseende energinivå.

Artiklar

Ladda ner artikel
(klicka på bilden)

Ladda ner artikel
(klicka på bilden)

Ladda ner artikel
(klicka på bilden)

Privat andningscoachning
3 tillfällen á 45 minuter
28 dagars andnings träning
Investering: 1800:- inkl moms
Relaxator: 340:- inkl moms