Om Shriyoga

Mitt namn är Magdalena Lagerström. Mamma till två ljuvliga tjejer och fru till världens bästa man, just nu mitt i livet och med en otrolig nyfikenhet till väldigt mycket. Jag har drivit en underbar barnbutik i 14 år – Smultronstället Barnkläder, samt en tonårsbutik Rookiez tillsammans med en skön kvinna och fin vän,Marina Björnholm. Jag har drivit unika mässor för barnklädesbranschen med leverantörer och butiker från hela Sverige och Danmark i Alingsås under ett antal år. Har drivit en mängd olika inspirerande modevisningar på bland annat Grand Hotel i unga dar. Jag har också drivit Inspiration HB med min fina vän Martina Andersson-Gedda ett företag som ordnade sköna inspirationskvällar för kvinnor sk. SHINE ON-kvällar med fantastiska föreläsare som spred härliga budskap. Jag är en entreprenör och jag älskar det!

Jag har en bakgrund som dekoratör på Kapp-Ahl och Cassels. Idrotten har också funnits där under hela min uppväxt – handboll, fotboll och innebandy så jag vet vad idrotten kan betyda både som barn och vuxen, gemenskapen, att utvecklas, att styra mot ett och samma mål, rehabträning, glädjen av att tillhöra ett lag.

Jag har gått på minor, övervunnit hinder och hittat inre styrka när känslorna ”svajat”. Mött magin i att samarbeta med en underbar coach som jag anlitade första gången 2003, fantastiska Lotta Alsén och som jag jobbade med under flera år. Jag är otroligt glad för det fantastiska nätverk jag byggt upp med underbara människor under mina företagar år. Mycket stolt och glad för priset som årets företagare 2002. Jag har suttit med i Föreningsbankens styrelse. Har suttit med bland Sparbankens 40 huvudmän. Varit delaktig i Alingsås kommuns visionsarbete för 2010. Lärorika uppdrag.

2007 sålde jag mitt livsverk för att ge mig ut på en ny spännande resa…

Startade mitt nya företag hösten 2008.

Då inledde jag med att jobba som Professionell coach – ACC certifierad enligt ICF (International Coach Federation) utbildad ledarskapscoach Executive coach samt Teamcoach. Jag utbildade mig till yogalärare samt barnyogalärare & ungdomsyogalärare. Håller flera klasser varje vecka för privatpersoner och företag. Jag är också utbildad i regndroppsmassage men som just nu får vila i min holistiska verktygslåda. Jobbar även som konsult och föreläsare. Har assisterat som lärare på Akademi coachstjärnans coachutbildning i Göteborg samt arbetet som Handelslärare på Sundlergymnasiet under 1 år, ämnen som Servicekunskap, Entreprenörskap, Ung Företagsamhet otroligt spännande erfarenheter. Jag lever mina drömmar och vill nu inspirera andra att göra likadant.
Att må bra i alla våra liv – såväl jobblivet som familjelivet och alla andra liv. Det funkar! Låt skattjakten start.

Lyckopillret blev SHRI – hur gick det till…

Lyckopillret startades 2008. Det började med en vision om att inspirera småföretagare att ta hand om sig själva mitt i allt som ständigt händer. Med erfarenheten om hur lätt det är att jobbet tar överhand och ständiga bortförklaringar att inte ge sig själv utrymme ville jag dela med mig av mina nya verktyg som gjort skillnad för mig!


På altanen i solnedgången kom idé efter idé. Att känna lycka, glädje och tid för sig själv fast man driver företag blev mina ledstjärnor. Helt plötsligt kände jag att – herre gud vilket Lyckopiller, jag hade köpt hela paketet om jag drivit företag! Här kom workshop efter workshop idè. Under resans gång så utvecklade jag tankarna och utbildade mig vidare för att få fler verktyg för att kunna vara en del i människors utveckling. Inte bara företagare utan alla människor som vill förändra, förbättra och utveckla sig. Att komma ihåg sig själv, att planera in tid för egen påfyllning, reflektion och återhämtning i den fullspäckade agendan det är fortfarande några av mina livsmantran…
Juni 2012 bestämde jag mig för att förverkliga en dröm om en yogastudio, SHRI yogastudio landade i mitt hjärta. Lyckopillret som företagsnamn har haft sin tid och jag kände att ett namnbyte var på sin plats, precis som i livet blommar vissa saker upp för att sedan sakta försvinna. Självklart finns coachningen kvar som en del i företaget. Jag hoppas kunna bygga en oas mitt i stan där du skall kunna finna ro, kraft, glädje och bara ha en skön stund som är din utan prestation och krav, borden och måsten. I ett starkt yogakula (kula på sanskrit= gemenskap)

SHRI står för lyckobringande. SHRI är skönhet som bara är, det finns inom dig och runt omkring dig. Att titta ut över havet och se hur solens strålar glittrar på vattenytan det är SHRI eller när du ser det där glimret i en persons ögon som visar på glädje, njutning, tillfredsställelse eller den där upplevelsen inom dig som du har efter ett yogapass som gör att du vill tillbaka, det är SHRI.

SHRI yoga har också tagit fram inspirationsprodukter som får må bra hormonerna att föröka sig både för vuxna och för barn som kallas Buddisar. Har även uppskattade barnyogautbildningar. Gjort flera magiska projekt på skolor med fokus på yoga och andning för att inspirera barnen att stärka sin tro på sig själv genom att öva på introspektion, ökad självkännedom, öva på stillhet men också att röra sig på ett annat sätt. Detta ledde även till att jag skrivit en söt liten barnyogabok för att lättare kunna yoga med barn.

Jag älskar barnens lustfyllda sätt på livet!

Shriyoga idag
Företaget har utvecklats på olika sätt de senaste åren med fler yogaklasser anpassade för olika behov.
Privatyoga och andning har ökat, företagsyoga och föreläsningar om Andas Bättre Må Bättre samt yogaresor har blivit fler vilket är väldigt spännande.
Jag har en önskan att sprida kunskap om andetagets påverkan på vår hälsa.
Den kunskapen är livsviktig och skulle vara en baskunskap för alla, i skolor och på företag till anställda för friskare och mer välmående personal, en friskare kommun, ett vänligare samhälle och fler människor som lever sin passion och må bra.

Andas bättre må bättre – jag vill gärna inspirera dig!

Årets Företagerska 2001

Nominerad till Beautiful Business