Yoga företag

En framgångsfaktor värd att prova. Våga tänka nytt! Du kan boka yogakurser så att jag kommer till ditt företag eller i SHRI yogastudio. Morgonyoga, lunchyoga eller ett skönt avbrott på eftermiddagen.
Jag anpassar passet efter gruppen och lyssnar till era önskemål.Du får med dig enkla övningar som du kan plantera i din vardag för friskare arbetsgrupp.

Gör som flera grupper som haft konferens på Grand Hotel – anlita SHRI yoga.

En skön start innan konferens på Hällnäs kursgård med  IFS Scandinavia

Tack fina Magdalena för idag
Vilken boozt du gav oss och vad vi levererade efter att ha andats tillsammans
Vilken underbar start på dagen.

Regional Support Scandinavia| IFS Scandinavia

Vad får jag för effekt av övningarna?

Forskning har visat att det finns klara sammanhang mellan stress och sjukdomar som t.ex. hjärt- och kärlsjukdomar, magsår, ångest, depression och belastningsskador på muskler och skelett. Yogan har sitt fokus på motsatsen till stress, mängd och tempo och kan därför fungera som en motvikt till resten av vårt liv. Yogan tränar kroppen i styrka, balans, uthållighet och rörlighet.

Många har idag ett stillasittande jobb med följder av spända rygg och nackmuskler. Med hjälp av yogan släpper vi på stress och spänningar. De olika kroppsställningarna (asana) ökar din rörelse förmåga och frigör ny energi. Att andas rätt och använda hela sin lungkapacitet förbättrar syresättningen till blodet. Andningen har en djup avslappnande effekt på psykologisk nivå.

Magdalena tipsar
Kanske företaget betalar en del och den anställde en del, var kreativ för att finna vägar mot bättre hälsa och friskare personal. Roligt inslag i kickoffen, konferensen, jubileer eller på era må bra dagar.

Ord från deltagare

DELTAGARE 1
Tack för ett jättefint yogapass och att du verkligen lade den på avslappningsnivå, alla var så nöjda. Jag tycker att det är viktigt att ge medarbetare ”verktyg” för att hitta balans i tillvaron och yoga är verkligen det.
Vård & Äldre Omsorgen
DELTAGARE 2

Tycker att det är super härligt

Jag fortsätter gärna med lunchyogan! Tycker det är en fantastisk möjlighet att koppla av på lunchen en dag I veckan och mitt i veckan är en bra dag. Uppläggen på passen är bra och jag gillar att hon varierar lite från ”gång till gång”

Ja för fortsättning! Jag var klart tveksam från början men har ändrat mig helt, kanonbra mot stressen mm

LOIPART

DELTAGARE 3

Perfekt att få prova på yoga på jobbet, att ta sig tid att fokusera på sin kropp och andning. Fast man fortfarande befinner sig på jobbet så lyckades Magdalena få oss att koppla av en stund. Hade varit suveränt om vi kunde göra detta regelbundet.

Väldigt spännande att få möjlighet att testa på yoga, ett annorlunda ”pass” där både huvudet och stela muskler får uppmärksamhet. Att tänka på hur man andas, det gör man inte allt för ofta!

Inspirerande. Välgörande. Roligt. ”Ögonöppnare”. Tack så mycket! Namaste

Jag har varit mycket nöjd med upplägget. Jag har varit med 3 gånger. Det har varit förvånansvärt lätt att gå ner i varv så det har ju verkligen fungerat och haft den effekten som jag antar var meningen. Magdalena har varit strålande som instruktör med sitt härliga, lugna och glada sätt. Tacksam!
Det vore en dröm om vi fick fortsätta med det här. En aktivitet som passar alla! Vi är ju många som inte använder hela friskvårdsbidraget så det vore väl underbart om man kunde lägga en peng på det här

Jag är mycket positiv till denna lunchyoga! Tyvärr har jag bara varit med två ggr. Känner att jag verkligen tar till vara på denna stund och tar åt mig all energi från instruktören. Magdalena är väldigt behaglig att lyssna på och är tydlig i sin instruktion. Ser gärna fram emot fler tillfällen att yoga på Matting.

MATTING AB

DELTAGARE 4

Några har upptäckt hur stela de var i kroppen och tyckte att det var bra övningar. Avslappning uppskattades mest, fast vissa tyckte att den kanske var lite för lång de blev lite rastlösa medan det var några som tom somnade så de slappnade av ordentligt. Att några tyckte att det var för lång tror jag beror på att man kan ha svårt att slappna av i sådana situationer speciellt med folk som man känner runt omkring sig, det var några som sa det också.

Slutsatsen är i alla fall att det blev lyckat, folk har provat och har fått en liten inblick i yogan. Och det mest viktiga som jag skulle skrivit egentligen i början är att många sa att du var jätte duktig och härlig som person, gjorde att det blev avslappnade och jag kan inte annat än hålla med. Du var jätte bra och tack för en fin yoga pass och att du ställde upp.

ALINGSÅS ENERGI

DELTAGARE 5

Vi har haft några underbara planeringsdagar i Italien med arbetsgruppen på 21 personer tillsammans med yoga instruktören Magdalena Lagerström. Morgonen började med ett mjukt pass som fick både kropp o själ att vakna till liv. Efter en Italiensk frukost kunde vi sedan ta itu med dagens arbetspass som sedan avslutades med yoga där vi fick oss många visdomar till livs. Vi fick pröva på lite olika typer av yoga, både mjuk, lugn och lite mer kroppsligt ansträngande. Magdalena är en mycket behaglig person som med sin kunskap och erfarenhet guidade oss igenom passen, vi både skrattade o grät tillsammans.

Yoga väcker verkligen känslor.
Tack från oss alla på BålstaDoktorn genom Jill, Gunilla och Satu (verksamhetsansvariga).
BÅLSTADOKTORN

DELTAGARE 6

När vi har konferensgrupper som vill ha en avstressande aktivitet bokar vi gärna in dem hos Magdalena på SHRI Yoga. Magdalena är flexibel när det gäller olika bokningstider och kunderna blir alltid nöjda. ”

Vård och Äldreomsorgen Alingsås Kommun

Företag 1

6O MINUTER

Vi kör ett enklare yogapass på 60 minuter och njuter av en skön avslappning, där tystnad är en lyxvara.
2500:- exkl. moms, max 10 personer
3000:- exkl.moms 11 – 20 personer
Plats: SHRI yogastudio – Grand Hotel Alingsås

KONTAKTA MIG så diskuterar vi dina önskemål och vilka tider som kan passa just ert företag och kommer fram till en bra lösning. Utanför Alingsås tillkommer resekostnader och restid.

Företag 2

9O MINUTER

Du kan också få ett yoga pass på 90 minuter.Fokus på andning,mjuka yogarörelser och en skön längre avslappning där du får chans att släppa allt ett tag.
Vi diskuterar fram en lösning som passar er.
Kombinera stunden med övningar för att stärka gruppen, roliga kompisyogaövningar som får skrattet att bubbla.En grön eller orange drink är alltid uppskattat.Ut från studion går ni med ett leende på läpparna.Maila mig för offert förslag om ni vill ha något utöver yoga
3500:- exkl moms max 10 personer
4000:- exkl. moms 11-24 personer

KONTAKTA MIG så diskuterar vi dina önskemål och vilka tider som kan passa just ert företag och kommer fram till en bra lösning. Utanför Alingsås tillkommer resekostnader och restid.

Företag 3

EGEN YOGAKURS

Prova yoga 5 gånger med ditt företag

45 minuter = 2000:- exkl moms per tillfälle upp till 10 personer
45 minuter = 2500:- exkl moms per tillfälle
11 – 15 personer
 över 15 personer 200:-/person exkl moms

KONTAKTA MIG så diskuterar vi dina önskemål och vilka tider som kan passa just ert företag och kommer fram till en bra lösning. Utanför Alingsås tillkommer resekostnader och restid.

Företag 4

YOGA PÅ DITT FÖRETAG ELLER PÅ DIN SKOLA

45 minuter = 2500:- exkl moms per tillfälle upp till 10 personer
45 minuter = 3000:- exkl moms per tillfälle
11 – 15 personer
 över 15 personer 200:-/person exkl moms

KONTAKTA MIG så diskuterar vi dina önskemål och vilka tider som kan passa just ert företag och kommer fram till en bra lösning. Utanför Alingsås tillkommer resekostnader och restid.

Företag 5

PRIVATLEKTIONER

Kursen är för 1 tillfälle

800: – exkl. moms 60 minuter.KONTAKTA MIG så diskuterar vi dina önskemål och vilka tider som kan passa just ert företag och kommer fram till en bra lösning. Utanför Alingsås tillkommer resekostnader och restid.