Ta ditt lag mot nya framgångar!

Stärk individens självkänsla genom mental träning och yoga för att nå större framgångar med laget. Hitta tankar som är till din fördel! Jag älskar idrott! Jag brinner för frågor som kan få barn/ungdomar/vuxna att stärka sin självbild, sin självkänsla, att ha kul, hitta gemensamma mål och teamkänsla.Att få människor att börja ta ansvar för sina tankar, genom att förstå vad tankarna påverkar oss och hur ofta vi har skräptankar om oss själva men också om andra och vad detta kan påverka lagets framgångar. Det är först när vi faktiskt börjar inse vad vi ger oss själva för tankar som vi också kan göra något åt det. Det är otroligt spännande.Min erfarenhet som idrottare var att stretching var onödigt, då stod jag och kompisarna och pratade om annat.

Jag tillhörde också dom som efter skada snabbt ville tillbaka helst utan att gå på sjukgymnastiken för att bygga upp muskulaturen. Förebyggande muskelträning tillhörde inte min och många av mina kompisars favoritsysselsättning.

Detta är inget jag är stolt över. Jag har haft väldigt mycket skador i mina knän vilket också resulterade i att jag fick sluta idrotta.Jag vill så frön som gör skillnad. Det finns nu så mycket forskning som visar positiva effekter för våran hälsa genom yogan. Även bland elitidrottare har just yogan varit ett verktyg mot framgång ett fantastiskt komplement till övrig träning. Satsa på något nytt!

Maila mig för tankar och funderingar.

Andningsträna med ditt idrottslag för att ta kontroll över stress, press och må bättre.

Utvärdering av AHK:s A-flick efter 28 dagars andningsträning

Under denna perioden har jag känt mig allmänt lugnare, och klarat av mer. Känner också av att det är lättare att springa, eftersom jag fokuserar på andningen mer.

Jag har lärt mig att tänka mer på andningen, visste inte att andningen var så viktig. Speciellt igår när vi sprang så insåg jag att jag glömt ta min astma spray men det gick bättre än väntat å de va mycket lättare att andas så jag antar att de har hjälpt lite mot astman.

Jag tycker det har varit roligt och lärorikt man har lärt sig mycket på det och faktiskt insett att man måste ta hand in hela sin kropp även det som sker per automatik

Att jag nu kan springa längre utan att börja flåsa. Det känns som att konditionen blivit bättre.

Jag har lärt mig att andas djupare och långsammare. Att man med hjälp av andningen kan lugna stressen.

Jag har lärt mig att andningsträningen kan bidra till så sjukt många fler saker än jag trodde! Det är t ex. lättare att fokusera och att slappna av vilket jag var lite skeptisk till innan.

Jag tycker att detta andingsprojekt var riktigt kul att göra, kul att göra något med hela laget och att alla gjorde det också.
Jag har blivit piggar och orkar mer! Det blev också lättare att somna under tiden vi andningstränade.

När vi sprang kändes det inte som att jag blev andfådd lika snabbt som tidigare och att när jag blev andfådd kändes det som jag orkade mer.

Det var ärligt talat rätt tråkigt haha, jag glömde en del dagar (som du kanske märkte) & det påverkade såklart resultatet gentemot hur det skulle sett ut annars.

Ladda ner mer info (pdf)

Bildcollage

[envira-gallery id=”4797″]