Shriyoga Studio

Du finner SHRI yogastudio i Grand Hotel.
Här hoppas jag att du ska finna både ett lugn men också finna kraft för att sedan vara redo för dagen.
Ingång är på gaveln av hotellet mot museet.
Hoppas vi ses!

Det var så här det började

[envira-gallery id=”5307″]

Ord från deltagare

DELTAGARE 1
Ville bara tacka för en helt fantastiskt underbart pass.
Det var helt magiskt och kommer finnas länge hos mig i mitt hjärta!!!
DELTAGARE 2
Tack för ett underbart designat yoga pass idag.
Ett härligt flow, underbar energi, allt jag kunde önska mig.
Det var verkligen ett pass där blockeringar såväl fysiska som mentala bara löstes upp hos mig.
Tack för att jag får vara med på din yoga.
DELTAGARE 3
Vilket underbart pass! 
Det gjorde så ont, det var så skönt, det lossnade massa ”skit” å tårarna rann.
Äntligen yoga igen! Tack Magda.
DELTAGARE 4
Bästa Magdalena, tack för att du är just DU, tack för att jag får sitta där i mörkret på en av dina mattor, att just jag får möjligheten att stanna upp, vara där och då, uppleva en liten stund av lugn, motsånd, trötthet, ilska och sorg, att jag ges möjlighet att möta mig själv.
Varmaste och största kramen till dig!
DELTAGARE 5
Jag vill bara tacka för alla fina stunder med dig. Både på mattan och i många andra sammanhang. 
Så glad och tacksam över att våra vägar korsades och alla de upplevelser jag fått vara med om. Vad mycket jag lärt mig, inte minst om mig själv. 
Varje gång jag kliver in i studion fylls jag av glädje och kärlek till dig och alla fina yogis som skapar magi och energi. Hos dig känner jag mig lugn, trygg och sedd. Du har lyckats skapa en harmonisk atmosfär och jag får känslan att vi bryr oss om varandra på riktigt. Det är befriande i denna tid med mycket stress och yta. 
Vilket 2017 du haft! Magiskt, fantastiskt, underbart och du är så väl värd alla utmärkelser. Roligt att hard work pays! 
Det kanske blir lite klyschigt och tjatigt för dig med alla lovord men du är verkligen speciell och sprider ditt budskap och delar med dig av all din kunskap. 
Du och yogan har verkligen betytt och betyder mycket för mig. Processen pågår och sakta men säkert har jag förändrat min syn på saker och mitt beteende på väg mot mitt bästa jag. 
DELTAGARE 6

Är så glad att jag fått möjligheten att vara delaktig i en liten del av allt du företar dig. Du är så oerhört generös med att stärka alla i din omgivning och det gör dig väldigt unik. Ett stort och varmt tack.

DELTAGARE 7

Ville bara skicka små ord av tacksamhet för att du skapar medevetenhet och ger oss verktyg till att förändring, ökat tålamod/ork, insikt, perspektiv eller vad det än må vara som behövs i våra liv. Förra veckans pass handlade om tid, att ge oss själva mer tid. Det stämde så väl in på den situation jag befinner mig i just nu. Förra veckan gjorde jag min första vecka på jobbet efter att ha beslutat att jag skulle gå ner mer i tid för att orka/hinna med familjen, eller främst mina barn, som båda just nu på var sina sätt har det jobbigt och kräver/behöver mer tid och uppmärksamhet. Tack vare att jag, genom dig, lärt mig känna efter och bli mer medveten samt värdesätta och inse att det är här och nu som saker händer så sa jag till i tid på jobbet innan det helt enkelt blev för mycket. Är så glad och tacksam för det. Så ett stort tack till dig och det du gör både kroppsligt och själsligt för att få oss att må bra och ständigt jobba på att bli ett bättre jag.

DELTAGARE 8

Vill säga tack för en härlig yogastund ikväll. Tänkte under passet på vilken otrolig tur och förmån man har som får yoga för dig. Hoppas man kan ha kvar denna förmån länge. Du har en lugnande röst och är en så go och härlig person. Passar perfekt till det du gör.

Du strök något i pannan på mig och det var precis som om veckans spänningar med tandläkarbesök som jag är livrädd för, mycket på jobbet och annat , det bara försvann. Känner mig gladare och lättare på något sätt, går inte riktigt att förklara. Tänk vad många i världen som skulle må bättre om fler yogade och mediterade. Många läkarbesök och mediciner skulle sparas in.

Tack!