Framgångrika skolprojekt

Jag är stolt, lycklig och glad för alla de barn jag fått träffa genom åren som är så kloka och intelligenta!
De förstår, de känner och de vet på djuptet men de kan inte uttrycka det för de är inte uppväxta med kunskapen.
Ofta vet ju inte ens mamma och pappa hur viktigt det är med en balans mellan aktivitet och vila.

Jag vill vara barnens röst!
Att sprida det i skolor är för mig en mission då det inte skall vara en klass skillnad om man har råd att gå en privat kurs, alla skall få denna livsviktiga kunskap, vi behöver träna, öva och till slut har man det där planterat och kan plocka fram det när det behövs.
Barnen har varit min stora inspiration att fortsätta sprida kunskap om hur andetaget kan göra skillnad för dem både inom skola, idrott och tillsammans med kompisar om något kanske händer. Motstånden är idag tyvärr stora när det gäller politiker och andra i beslutsfattande positioner som sätter på sig skygglappar eller inte har kunskap och inte vill förstå och lära. Efter 7 år och massa olika lyckosamma projekt är det långt ifrån självklart trots att barn och unga mår väldigt dåligt.

Med alla dessa fantastiska utvärderingar och genomförda projekt borde vi ha en hel andningsarmé som sprider kunskap på förskolor och skolor där barn sedan lär barn. Det är en stor win/win effekt då det även gör skillnad för pedagoger/lärare.
3 minuter kan räcka.
I den press och stress som finns idag behöver vi dela med oss av verktyg till barn och unga för att kunna hantera det, hitta tron på sina egna förmågor, träna på att vara i stillhetens rum och förstå hur andetaget påverkar hur du mår, sin koncentration, sitt välmående och hur andetaget kan bli en så fin vän för att må deras bästa liv.

Jag vill hjälpa, sprida, dela med mig av all erfarenhet jag har samlat på mig.
Kontakta mig gärna, det är verkligen dags nu för varenda unges skull!

Tidningen som uppmärksammar positiva händelser i världen.
Där fick vårt Alingsås projekt utrymme. Det är fantastiskt.

Utvärderingar från barnen

Utvärderingar från skolprojekt

Artikel Alingsås Tidning
Artikel Alingsås Tidning