Våra event

YOGAWEEKEND PÅ RIVERTON

Nytt datum planeras i slutet av april 2022

YOGA FROM THE HEART

För mer glädje, kraft och njutning!

Ge näring till hjärtats längtan och önskan samt låt stress och oro få lämna din kropp. Du erbjuds flera yogaklasser som alla är anpassade efter din egna förmåga, oavsett om du är van vid yoga eller nybörjare. Du kommer att få uppleva en variation av allt som finns i yogans skattkista av både flödande klasser, lugn, återhämtning, vackra andetag och djup vila. 

Du erbjuds fantastisk god mat i vår nyrenoverade Restaurant ONE, avkopplande stunder i Serenity Spa: en plats som får dina stressnivåer att sjunka och dittt välbefinnande och din kreativitet att öka och du kommer att få övernatta i våra lyxiga rum med sköna DUX-sängar.

Här finner du upplägget för tidgare yogahelg.

INTRESSEANMÄLAN:
Investering: 3.225:-

12 NYCKLAR TILL SJÄLVLÄKNING - Bygg sann hälsa inifrån. Ny kursstart 17/3 kl 9.00!

 Jag är utbildad Självläkningsterapeut steg 1 och steg 2. STP® är ett program baserat på livsstilsforskning kring stress, kost, rörelse och sömn. Innehållet i STP® ersätter inte läkarvård utan utgör ett komplement till läkarvård. Här får du redskap, inspiration till hur du kan förbättra grundhälsan genom din livsstil. Naturliga verktyg baserade på forskning i framkant om vad som bygger sann hälsa inifrån. 

Jag har skapat en magisk 10 veckors kurs som bygger på ovan. Innehåller yoga, meditation, kost, sömn, andning mm. Individuell självläkningsplan, föreläsningar, praktiska övningar, eget yogaprogram och mycket annat. Jag vill gärna inspirera dig, guida dig och dela med mig av insikter och kunskap som jag fått till mig.

Jag hör många som vill ha en förändring men vet inte vart man skall börja i denna hälsostress som faktiskt finns. Jag förstår dig, jag har också varit där letat, sökt, utbildat mig och försökt förstå. Nu har jag hittat skatten.

Jag är så redo att öppna locket på min vackra skattkista av kunskap. Där i finns ett överflöd av juveler som jag vill dela med mig av till dig och som kommer guida dig vidare till din unika skattkista.
– Låt oss utforska och utmana gamla sanningar. 
– Samla på hälsodiamanter och skapa vårt bästa 2022. 

Dina behov är unika men viktiga att kartlägga för att välja rätt riktning för just dig. Du är värd att må bra, ha redskap för att hantera motgångar. Att känna ständig trötthet, ångest, sova dåligt, vara stressad, högt blodtryck, värk, ha inflammationer mm är faktiskt inte normalt. Med en frisk metabolism blir du piggare, starkare och friskare. 

Jag har funderat på hur jag ska presentera det för att nå just dig. Att gå privat har många inte möjlighet till. I grupp om 10 personer, 2 timmar varje torsdag i 10 veckor kan priset bli ett annat.

Det onormala som idag blivit normalt ska få sussas till sömn och tillsammans hjälper vi sjukvården så de får finnas för dem som verkligen behöver vård. 40 miljoner människor dör i förtid av någon metabol sjukdom varje år världen över. Nu för tiden dör fler av övervikt än svält.Sockret som florerar i det mesta är som en skräckfilm för dina celler.Tillsammans tar vi ett kärleksfullt ansvar för varenda cell inom. De är värda mer vacker näringsrik mat och fler vackra djupa andetag.

Start 17 mars kl 9.00 -11.00 – Boka dig idag.  Till bokningen –>
Hoppas du vill starta en spännande kärleksfull resa under 2022. Resan hem till din fantastiska kropp.

SISTERHOOD CIRCLE - TILLSAMMANS STÄRKER VI VARANDRA

NY KURSSTART PLANERAS
En sagolik kurs som innehåller allt jag själv längtat efter.

Från me to we. Att inte fixa, klara allting själv utan i ”systerskap” för denna kurs är bara för kvinnor så skapar vi en plats där vi utforskar oss själva men tillsammans. Vi stärker varandra och peppar varandra och min intention är att du skall känna att du tar dig från en plats där du är idag till en annan plats dit du vill, dit du längtar efter att vara.
Inom dig själv finns en magisk skatt och för att finna skatten ger vi oss ut på en inre resa genom våra chakran. Som en magisk skattkarta.
Systerskap och cirklar har funnits i urminnes tider. Det är dags att ta upp detta och stötta varandra för att utvecklas, må bra, leva våra drömmar och vår längtan.

Känner du som jag att det finns något mer?

  • Det finns något vackert inom oss alla och jag längtar efter att vi alla mer ser det och hämtar kraft därifrån. Att göra det tillsammans är otroligt kraftfullt och effektfullt och större chans att vi genomför, provar och utforskar på riktigt.
  • Vi pratar om det feminina/ det maskulina och hur vi kan använda de olika energierna.
  • Få en balans, så det maskulina och det feminina mer dansar en skön dans.
  • Det öppnas upp för samtal, journaling, yoga, meditation, djupa andetag och vila.
  • Vi utforskar ett CHAKRA vid varje tillfälle.

Chakran är olika energicenter i vår kropp som också är kopplat till olika organ. Du får möjlighet att yoga mellan tillfällena och fokuserar på det chakrat som vi utforskat.
Vi inspireras av nymånen och fullmånensmagi.
Mellan tillfällena kommer du också utforska hur det är att använda dig av teknikerna, tankesätt, ritualer, egenkärleken, yogan, meditation och mycket annat som är små steg till självläkning.

 

INTRESSEANMÄLAN:
Investering: 2400:- (Du får gärna delbet. om du vill.)