Våra event

YOGA I LJUNGÅS NATURRESERVAT - en magisk plats för skogsbad där du badar alla dina sinnen i naturens magi. EN RIKTIG SELFCARE ONSDAG med fullmåne cermoni

Onsdag 10 augusti

Tid: 17:30 – 19:30

En skön kort meditativ vandring med djupa andetag som ger kraft och massor av ny energi.
Du bjuds på en underbar klass med fokus på hormon yin yoga som stimulerar njurar, lever och våra utrensningsorgan. Vi kommer göra en liten vacker ceremoni i fullmånens mäktiga energi för tacksamhet och ny intention framåt.
Efter anmälan ser vi hur vi kan samåka. Det tar ca. 15 minuter från Alingsås.

 

Investering: 200:-
Medtag matta och en filt.

NYBÖRJARE PÅ YOGA

Måndag 15 augusti – Mjukt & Återhämtande

Tid: 17:00 – 19:00

Tisdag 16 augusti – Flow & Restorative

Tid: 17.00-19.00

Här får du möjlighet att öppna upp dörren in till yogans värld. På måndagen får du prova en lugn och återhämtande yoga. Vi kallar det mjuk yoga, yinyoga och restorative yoga.

På tisdagen är det lite mer flödande yoga som har sin bas i Hatha yoga som det kallas. Under denna klass är det lite mer stående övningar som jobbar lite mer med styrkan i kroppen. Denna klass är för dig som vill ha lite mer aktivitet och rörelse. Du bjuds även på en del som är återhämtande.

Kanske du vill prova båda eller bara den ena. Du väljer.

Du kan ställa frågor och jag finns för dig för att kanske sudda ut alla gamla tankar du haft om att yoga inte är något för dig, så var det iallafall för mig. Idag älskar jag min stund tillsammans med mig själv. Så tacksam att jag investerar i min hälsa genom rörelser, återhämtning och djupa andetag. Varje dag blir jag lite mer medveten om vilken otrolig potential till självläkning som jag bär och den vill jag gärna dela med dig.

INTRESSEANMÄLAN:

Investering: 200:-/ tillfälle
Du väljer ett pass eller båda.
Vill du prova båda betalar du 300:-

Till bokningen –>

12 NYCKLAR TILL SJÄLVLÄKNING - Bygg sann hälsa inifrån. Ny kursstart 12/10 kl 17.30!

 Jag är utbildad Självläkningsterapeut steg 1 och steg 2. STP® är ett program baserat på livsstilsforskning kring stress, kost, rörelse och sömn. Innehållet i STP® ersätter inte läkarvård utan utgör ett komplement till läkarvård. Här får du redskap, inspiration till hur du kan förbättra grundhälsan genom din livsstil. Naturliga verktyg baserade på forskning i framkant om vad som bygger sann hälsa inifrån. 

Jag har skapat en magisk 12 veckors kurs som bygger på ovan. Innehåller yoga, meditation, kost, sömn, andning mm. Individuell självläkningsplan, föreläsningar, praktiska övningar, eget yogaprogram och mycket annat. Jag vill gärna inspirera dig, guida dig och dela med mig av insikter och kunskap som jag fått till mig.

Jag hör många som vill ha en förändring men vet inte vart man skall börja i denna hälsostress som faktiskt finns. Jag förstår dig, jag har också varit där letat, sökt, utbildat mig och försökt förstå. Nu har jag hittat skatten.

Jag är så redo att öppna locket på min vackra skattkista av kunskap. Där i finns ett överflöd av juveler som jag vill dela med mig av till dig och som kommer guida dig vidare till din unika skattkista.
– Låt oss utforska och utmana gamla sanningar. 
– Samla på hälsodiamanter och skapa vårt bästa jag. 

Dina behov är unika men viktiga att kartlägga för att välja rätt riktning för just dig. Du är värd att må bra, ha redskap för att hantera motgångar. Att känna ständig trötthet, ångest, sova dåligt, vara stressad, högt blodtryck, värk, ha inflammationer mm är faktiskt inte normalt. Med en frisk metabolism blir du piggare, starkare och friskare. 

Jag har funderat på hur jag ska presentera det för att nå just dig. Att gå privat har många inte möjlighet till. I grupp om 10 personer, 2,5 timmar varje onsdag i 12 veckor kan priset bli ett annat.

Det onormala som idag blivit normalt ska få sussas till sömn och tillsammans hjälper vi sjukvården så de får finnas för dem som verkligen behöver vård. 40 miljoner människor dör i förtid av någon metabol sjukdom varje år världen över. Nu för tiden dör fler av övervikt än svält. Sockret som florerar i det mesta är som en skräckfilm för dina celler. Tillsammans tar vi ett kärleksfullt ansvar för varenda cell inom. De är värda mer vacker näringsrik mat och fler vackra djupa andetag.

Start 12 oktober kl 17.30 -20.00 – Boka dig idag.  Till bokningen –>
Hoppas du vill starta en spännande kärleksfull resa under 2022. Resan hem till din fantastiska kropp.