Våra event

FULLMÅNE RETREAT 23-24 MARS

LÅT HJÄRTATS LÄNGTAN FÅ VINGAR UNDER 2024

Varmt välkommen att följa med oss på en sagolik Yoga weekend med fokus på kvinnohälsa, hormonlära, måncykeln, hjärtchakrat & eldens element.

På vackra Steninge Kuststation nära Falkenberg – precis vid havet – njuter vi av yoga, breathwork, hormonyinyoga, hathayoga, medicinskyoga, restorative yoga, yoganidra & Qi Gong. Du bjuder ditt inre på en stunds tystnad men också vackra samtal med sagolika kvinnor. Systerskap när det är som vackrast och kraftfullast!

Ankomst lördag 23 mars: 08.30 – 09.00
Avslut söndag 24 mars: 16.00
Inverstering: 4.300 kr 
OBS! EARLY BIRD – Boka före 5 jan, 3.900 kr

 

6 NYCKLAR TILL SJÄLVLÄKNING - "Steg 1" start 24 januari + "Steg 2" start 31 januari

Jag är utbildad Självläkningsterapeut steg 1 , steg 2 och steg 3

STP® är ett program baserat på livsstilsforskning kring stress, kost, rörelse och sömn. Innehållet i STP® ersätter inte läkarvård utan utgör ett komplement till läkarvård. Här får du redskap, inspiration till hur du kan förbättra grundhälsan genom din livsstil. Naturliga verktyg baserade på forskning i framkant om vad som bygger sann hälsa inifrån. 

Jag har skapat en fantastisk kurs som bygger på ovan. Innehåller yoga (vid varje tillfälle), meditation, kost, sömn, andning mm. Individuell självläkningsplan, föreläsningar, praktiska övningar, eget yogaprogram och mycket annat. Jag vill gärna inspirera dig, guida dig och dela med mig av insikter och kunskap som jag fått till mig.

Jag hör många som vill ha en förändring men vet inte vart man skall börja i denna hälsostress som faktiskt finns. Jag förstår dig, jag har också varit där letat, sökt, utbildat mig och försökt förstå. Nu har jag hittat skatten.

Jag är så redo att öppna locket på min vackra skattkista av kunskap. Där i finns ett överflöd av juveler som jag vill dela med mig av till dig och som kommer guida dig vidare till din unika skattkista.
– Låt oss utforska och utmana gamla sanningar. 
– Samla på hälsodiamanter och skapa ditt bästa jag. 

Dina behov är unika men viktiga att kartlägga för att välja rätt riktning för just dig. Du är värd att må bra, ha redskap för att hantera motgångar. Att känna ständig trötthet, ångest, sova dåligt, vara stressad, högt blodtryck, värk, ha inflammationer mm är faktiskt inte normalt. Med en frisk metabolism blir du piggare, starkare och friskare. 

Att gå privat har många inte möjlighet till. I grupp om 10-12 personer, 2 timmar per gång kan priset bli ett annat. Att göra resan tillsammans i grupp är otroligt kraftfullt och nu med erfarenhet så ser jag hur vi verkligen inspirerar varandra. Jag hoppas så att du skall känna att detta resonerar med dig. Personlig utveckling de lyx, massa självkärlek och kunskap för att förstå dig själv bättre och göra nya hälsosamma val utan att bli fanatisk.

80 / 20 är en bra regel!
80% lyxiga val för vår hälsa och 20% lite busiga 🙂

Det onormala som idag blivit normalt ska få sussas till sömn och tillsammans hjälper vi sjukvården så de får finnas för dem som verkligen behöver vård. 40 miljoner människor dör i förtid av någon metabol sjukdom varje år världen över. Nu för tiden dör fler av övervikt än svält. Sockret som florerar i det mesta är som en skräckfilm för dina celler. Tillsammans tar vi ett kärleksfullt ansvar för varenda cell inom. De är värda mer vacker näringsrik mat och fler vackra djupa andetag.

Start 24 januari kl 18.00 -20.30 – Boka dig idag.  Till bokningen –>
Start 31 januari kl 18.00 -20.30 – Boka dig idag.  Till bokningen –>

Hoppas du vill starta en spännande kärleksfull resa under våren 2024. Resan hem till din fantastiska kropp.

EXTRA KLASS - framflyttad

NYTT DATUM KOMMER!
MAGISK DAG I VACKRA LJUNGÅS

Tid: 10.00 – 13.00
Inverstering: 250 kr

Följ med på denna boostande förmiddag i sagolik natur.
Vi kommer gå en liten promenad i den vackra naturen som fyller varje cell med kraft.
Vi kommer stanna till och göra lite andnings övningar/breathework och en del av vandringen är i tystnad för än mer läkning och magi.

Väl tillbaka vid huset så kommer vi göra lite yoga på stol eller matta för den som önskar.

Ta med en liten fikakorg.

Du får lite pepp inför Nymånen som gör entre och hur man kan tänka när det gäller hormonell balans och att följa en måncykel.

Du bjuds på ört te från trädgården.

Platsen ligger 15 min från Alingsås.
Du får mer info efter din anmälan.

Tillsammans skapar vi en magisk dag i naturen.

Det läkande ANDESTAGET - Webinar/Online hemma hos dig

ÅTERKOMMER MED NYA DATUM

Tid: 18.30 – 20.00
Investering: 150:-

  

En ljuvlig stund online där du bjuds på en föreläsning om Andningens kraft och läkande förmåga.
Föreläsningen är ca. 45 minuter sedan en praktisering med fokus på muskler som kan hindra  dig från optimal andning. Du får också prova på olika andnings övningar.
”When you own your breath, nobody can steal your peace”

Jag vill inspirera dig att andningsträna för bättre folkhälsa. Många av oss andas på ett sätt som har stort utrymme för förbättring. Har du sömnproblem, snarkar, sömnapné, stressad, utmattningsymtom, sjukskriven, koncentrationsproblem, ångest, mycket oro, deppig, värk och smärta, högt blodtryck, astma eller bara nyfiken?

Boka en plats redan idag 🙂

Du kommer få en zoomlänk skickad till dig.